کد خبر:۷۰۷۷۳۰

درخواست حامیان پسر قذافی برای نامزدی وی در انتخابات

درگیری میان حامیان سیف‌الاسلام قذافی، پسر دیکتاتور سابق لیبی در تونس بالا گرفت در حالی که مردم لیبی دست به تظاهرات زده و خواستار نامزدی او در انتخابات شدند.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، به نوشته روزنامه فرامنطقه‌ای القدس العربی، چهل و نهمین سالگرد کودتای معمر قذافی، دیکتاتور سابق لیبی فرصتی را برای حامیان سیف‌الاسلام قذافی، پسر وی فراهم کرد تا خواستار نامزدی او در انتخابات ریاست جمهوری آتی شوند.

در سالروز "انقلاب فاتح" (کودتای قذافی علیه ادریس سنوسی، پادشاه لیبی در سال ۱۹۶۹) ده‌ها تن از حامیان سیف‌الاسلام در شهر‌های مختلف این کشور دست به تظاهرات زدند و با در دست داشتن تصاویر او خواستار نامزدی‌اش در انتخابات ریاست جمهوری آتی شدند.

همچنین منابع رسانه‌ای اعلام کردند، درگیری‌هایی میان حامیان او در نشست غیرعلنی رخ داد که اخیرا با هدف ایجاد استراتژی پیرامون چگونگی حمایت از سیف‌الاسلام در انتخابات ریاست جمهوری در تونس برگزار شد تا جایی که میان فعالان حقوق بشری لیبیایی حاضر در نشست خشونت‌هایی رد و بدل شد و مداخله نیرو‌های امنیتی تونس برای متفرق کردن آن را در پی داشت، این نشست داخل هتلی در منطقه "الحمامات" نزدیک پایتخت تونس برگزار شد.

کمپین انتخابات سیف‌الاسلام چند ماه پیش تحت عنوان "سیف‌الاسلام ماندلای لیبی" با هدف تبلیغ شخصیت او تشکیل شد. مدیر این کمپین می‌گوید، تشابه زیادی میان این شخصیت و نلسون ماندلا، رهبر آفریقای جنوبی وجود دارد. همانطور که ماندلا به آرمان ملی خود ایمان داشت و مردم حامی او با افکار آزادی‌سازی و مخالفت با تبعیض نژادی‌اش شدند و در نهایت رهبر آفریقای جنوبی شد، سیف‌الاسلام هم همین افکار را دارد و در شرایط مشابهی زندگی کرده، به خاطر کشورش اسیر بود، بار‌ها تلاش کرد از کشورش دربرابر مداخله خارجی حفاظت کند، به همین دلیل به زندان محکوم شد و سپس دادگاه‌های لیبی او را تبرئه کردند و پارلمان هم عفو او را صادر کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار