تشکلهای دانشجویی و برخی اساتید دانشگاه کاشان بعد از عدم رسیدگی مسئولان و ریاست دانشگاه به اعتراضات در خصوص سوء مدیریتهای رخ داده، نامهای به وزیر علوم ارسال کردند که با گذشت دو ماه، هنوز بیپاسخی مانده است.
گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو از اصفهان، اردیبهشت ماه سال جاری بود که زمزمه اعتراض و جنبش اعتراضی دانشجویان دانشگاه کاشان به دلیل کم کاریها و عدم توجه مسئولین دانشگاه به خواستههای دانشجویان منجر شد که دانشجویان با در دست گرفتن پلاکاردهایی با متنهای اعتراض آمیز، به سراغ ریاست دانشگاه رفته و پیگیر حل و فصل مشکلات و مطالبات خود شوند.
علت تجمع دانشجویان معترض، عدم شفافیت بودجه فرهنگی دانشگاه، برخورد زننده کارکنان و اساتید با دانشجویان دختر، حضور وقت و بیوقت نیروهای تأسیسات در خوابگاه دختران و برنامهها و اقدامات نامناسب فرهنگی بود؛ به دلیل عدم توجه به درخواست آنها ، دانشجویان با برگزاری تجمع اعتراض آمیز ساعتها پشت دربهای بسته دفتر ریاست حضور یافته و سعی در رساندن صدای خود به رئیس دانشگاه داشتند؛ اما با بی توجهی مسئولان مواجه شدند.
بعد از آن، جمعی از اساتید و تشکلهای دانشجویی دانشگاه کاشان به علت سوء مدیریتهای رخ داده در این دانشگاه، که در زمینههای فرهنگی، اجتماعی نیز خود را با شدت بیشتری نشان داده و کیفیت علمی دانشگاه را کاهش داده است، بعد از گزارش این سوء مدیریتها به مسئولین و ریاست دانشگاه، طی نامهای سرگشاده به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری خواستار رسیدگی به این موضوعات شده و اعلام کردند این اعتراضات ناشی از دغدغهها و دلسوزیهای اساتید و تشکلها نسبت به ارتقای سطح علمی و فرهنگی دانشگاه است.
در بخشی از این نامه آمده است که برای اساتید دانشگاه هیچ رویدادی خوشایندتر از ارتقای علمی و فرهنگی دانشگاه نیست و این موضوع منشاء اصلی تلاش ها، دلسوزیها و دغدغههای مستمر ایشان است. اساتید دانشگاه کاشان نیز از این سیر جدا نبوده و تمام همت خود را مصروف این هدف عالی میکنند.
هادی اکبری، مسئول بسیج دانشجویی دانشگاه کاشان در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، در رابطه با این موضوع میگوید که در ابتدا سوء مدیریتهای رخ داده از جمله جلوگیری از اجرای انواع برنامههای فرهنگی تشکلها و کانونها توسط بعضی از مسئولان را، به صورت کتبی و شفاهی با ریاست دانشگاه مطرح کردیم.
اکبری با بیان اینکه نامههای فراوانی در پی این سوء مدیریتها به ریاست دانشگاه ارسال کردیم، گفت: بعد از گذشت چند هفته هیچ اقدامی از جانب مسئولین صورت نگرفت. به همین علت، اعتراضات دانشجویان شدت گرفت و به صورت تحصن در مقابل دفتر ریاست دانشگاه ادامه پیدا کرد. ریاست دانشگاه بعد از این همه اعتراض در یک سخنرانی کوتاه گفت: «۱۰ روز به بنده فرصت دهید اگر دلایل قانع کنندهای ارائه نکردم، بروید هرکار دلتان خواست انجام دهید.».
اما به گفته دانشجویان، بازهم اقدامی از سوی دانشگاه صورت نگرفت و به همین علت آنها تصمیم گرفتند تا نامهای در خصوص این سوء مدیریتها تنظیم کنند. اما حالا بعد از گذشت دوماه هنوز هیچ اقدامی از جانب وزیر علوم، تحقیقات و فناوری نیز صورت نگرفته و اوضاع دانشگاه همانند قبل است.
محمد امین مطیعی فرد، دبیر جامعه اسلامی دانشگاه کاشان با بیان اینکه دغدغه اصلی همه تشکلها این است که کار فرهنگی تمیز و به نحو احسن در دانشگاه انجام شود، بیان کرد: برخی از مسئولان دانشگاه در کارهای فرهنگی تشکلهای دانشجویی تداخل ایجاد میکردند ودر صدد آن بودند که از کارهای فرهنگی جلوگیری کنند. سوء مدیریت مسئولان در زمینههای فرهنگی، اجتماعی و علمی باعث شده است که خوابگاههای دانشگاه محلی برای مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی شود و سطح علمی دانشگاه به شدت کاهش پیدا کند.
وی میگوید که به خاطر دغدغههای فرهنگی، اجتماعی و علمی که داشتیم اعتراضات خود را خدمت ریاست دانشگاه عرض کردیم و در همین راستا نامههای فراوانی نیز به ریاست ارسال کردیم؛ ولی هیچگونه رسیدگی توسط مسئولان رخ نداد و همین امر باعث شد مستقیماً نامهای به وزیر علوم، تحقیقات و فناوری ارسال کنیم و خواستار رسیدگی به آن شویم؛ اما پس از گذشت دوماه هنوز پاسخی از وزارت علوم دریافت نکرده ایم و فضای دانشگاه همانند قبل است.