نیش افعی سرکرده‌ مهم داعش را از پا درآورد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۹۲۹۸

نیش افعی سرکرده‌ مهم داعش را از پا درآورد

النهرین گزارش داد که «ابوزکریا» ملقب به امیر «العبوات» از سرکرده‌های مهم داعش و مسئول نصب و ساخت تله‌های انفجاری و بمب، بر اثر نیش افعی در «حوض حمرین» واقع در ۷۸ کیلومتری شمال شرق «بعقوبه» عراق به درک واصل شد.
نیش افعی سرکرده‌ مهم داعش را از پا درآورد
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز رصد مقاومت اسلامی نُجَباء، النهرین گزارش داد که «ابوزکریا» ملقب به امیر «العبوات» از سرکرده‌های مهم داعش و مسئول نصب و ساخت تله‌های انفجاری و بمب، بر اثر نیش افعی در "حوض حمرین" واقع در ۷۸ کیلومتری شمال شرق "بعقوبه" عراق به درک واصل شد.

خبر دیگر اینکه وزارت دفاع روسیه روز یکشنبه از حمله جنگنده‌های آمریکایی به مناطقی در «دیرالزور» سوریه خبر داده و اعلام کرد در این حملات از بمب‌های ممنوعه فسفری استفاده شده است.

به گفته سخنگوی وزارت دفاع روسیه، دو فروند جنگنده اف-۱۵ ارتش آمریکا در این حمله شرکت داشته‌اند. مشخص نیست که در این حمله به چه اهدافی حمله شده است.


نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۰
همینه وقتی داعشی تکفیری تله انفجاری میگذارن برای مردم بیگناه خدا هم تله زهرآگین خودش میذاره براشون
4
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۹ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۳:۴۲
و مکرو ومکر الله والله خیر الماکرین
1
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۰ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۵:۴۵
خدارا شکر که این ملعون به امداد خداوندی به درک واصل شد
1
0
پربازدیدترین آخرین اخبار