کد خبر:۷۰۹۳۸۵
صالحی:

تمام پروژه های هنری به فعالان فرهنگی واگذار می شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه امور هنری به فعالان فرهنگی واگذار می شود، گفت: دولت باید پروژه های فرهنگی را به فعالان فرهنگی واگذار کرده و موضوعات هنری را در کشور فعال تر کند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو؛ سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: در یک سال گذشته برنامه های ویژه ای در حوزه فرهنگی مدنظر قرار گرفته است . یک بخش شفافیت سازی در این حوزه بود. مورد دوم هوشمندسازی هنری بود که در این راستا اقداماتی صورت گرفت. بهبود محیط کسب و کار، دسترسی راحت به حوزه فرهنگ و هنراز موراد بعدی بود که وزارت در دستور کار قرار داد.


صالحی افزود: دیپلماسی و گفتگوی فرهنگی، ارتقاء کیفی و محتوایی محصولات فرهنگی از اقدامات مهم در وزارت فرهنگ بوده و پیشرفت هایی نیز رخ داده است.


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با اشاره به اینکه واگذاری امور هنری به فعالان فرهنگی واجب است، گفت: دولت باید پروژه های فرهنگی را به فعالان واگذار کرده و موضوعات هنری را در کشور فعال تر کند. ورود فعالانه در هر حوزه ای باعث رونق آن بخش می شود. در مورد سینما چنین اتفاقی افتاد و پیشرفت نیز صورت گرفت. لذا اگر میدان را برای فعالان باز کنیم محصولات و خدمات بهتری را خواهیم داشت.


وی اضافه کرد: وزارت فرهنگ و ارشاد سعی دارد منافع ملی و اقتصادی بخش خصوصی را تامین نماید و در راستای انتقال خدمات به بخش خصوصی حرکت کند. برگزاری نمایشگاه کتاب و چاپ کتاب تاکنون بر اساس این رویکرد حرکت کرده است و این سیاست حتمی وزارت خواهد بود.


صالحی عنوان داشت: ما در حوزه انسجام فرهنگی سعی داشتیم با نگاه هم گرایی و هم افزایی حرکت کنیم. امروز نهادهایی شکل گرفته که در کشف استعدادها و ظرفیت ها قدم برداشته است و با اتصال نهادهای مختلف هنری فرهنگی و رسانه ای همگرایی و تفاهم های در شرکت های خصوصی شکل گرفته است.


وزیر فرهنگ و ارشاد با تاکید اینکه واگذاری فرهنگسراها و مجتمع های فرهنگی به بخش خصوصی از اقدامات مهم وزارت ارشاد است، گفت: ما در سال گذشته دو و نیم درصد بودجه کشور را در تربیت بدنی فرهنگ و گردشگری و در موضوع فرهنگ و هنر 6 درصد بودجه اختصاص داده شد. لذا ما باید دولت و مجلس را متقاعد کنیم که بودجه کشور برای فرهنگ و هنر کم است و شرایط سختی در کشور وجود دارد و باید برای توسعه اقتصادی بیشتر تلاش کنیم و تمهیدات بیشتری صورت گردد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار