آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۹۷۷۹
کیامهر در گفتگو با دانشجو:

بعد از سال ۱۴۰۰ دانش‌آموخته دریایی نداریم/ دانشکده صنعت نفت محمودآباد در سال تحصیلی جدید دانشجو نمی‌پذیرد

فارغ‌التحصیل دانشکده صنعت نفت محمود آباد گفت: با مصوبه جدید وزارت نفت متاسفانه دو دانشکده محمودآباد و تهران از سال تحصیلی جدید دیگر دانشجو نمی‌پذیرد.

علیرضا کیامهر، فارغ التحصیل رشته مهندسی کشتی گرایش موتور دانشکده صنعت نفت محمود آباد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: با مصوبه جدیدی وزارت نفت اعلام کرد متاسفانه دو دانشکده صنعت نفت محمودآباد و تهران از سال تحصیلی ۹۷-۹۸ دیگر دانشجو نمی‌پذیرند و با فارغ التحصیلی دانشجویان دانشکده صنعت نفت محمودآباد این دانشکده تعطیل می‌شود.
 
کیامهر با بیان اینکه دانشکده نفت تهران در فضای علوم انسانی، حقوقی، حسابداری، مدیریت خط لوله صنعت نفت کار می‌کند، افزود: دانشگاه صنعت نفت فقط می‌تواند دانشجویی تربیت کند که به درد صنعت نفت کشور بخورد؛ یعنی اگر فردی با دید حسابداری، حقوق و یا هر موضوع دیگری که در کشور رایج است، تربیت شود، زمانی که در صنعت نفت مشغول به فعالیت شود، چون این فضا را نمی‌شناسد، باید یک دوره‌ای  تخصصی در زمینه صنعت نفت ببیند.

کیامهرخاطرنشان کرد: به نظر وزیر نفت دانشجویانی که در دانشگاه‌های دیگر تربیت می‌شوند، مثل دانشگاه شریف یا امیرکبیر بیشتر به درد ما‌ می‌خورند تا دانشجویانی که در دانشگاه صنعت نفت هستند.

فارغ التحصیل دانشکده صنعت نفت محمودآباد اظهار داشت: دانشگاه صنعت نفت محمودآباد تنها دانشکده دریایی کشور بود که مهندس کشتی و عرشه تربیت می‌کرد. سالانه ۲۵ حدود نفر دانشجو می پذیرفت که متاسفانه با مصوبه وزارت نفت کشور این دانشگاه تعطیل می‌شود و متاسفانه در کشور هیچ دانشکده صنعت نفت نداریم که دولتی باشد.

وی گفت: بعد  از سال ۱۴۰۰ ما دیگر دانش آموخته دریایی در کشور نداریم و با توجه به تعداد شناوری‌ها، حدود  ۵ تا ده هزار نفر دریانورد احتیاج داریم که از این ظرفیت ده هزار نفری حدود ۶۰ درصد خارجی روی شناور‌های ما کار می‌کنند. به خاطر اینکه این افراد روی شناور‌های ما کار کنند، مبلغ زیادی ارز از کشور خارج می‌شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۳:۱۲
لطفا لغو تکمیل ظرفیت را هم پیگیری کنید.
1
2
پربازدیدترین آخرین اخبار