آخرین اخبار:
کد خبر:۷۰۹۸۲۵
به‌خاطر عدم همکاری با ایران صورت گرفت؛

انتقاد دیپلمات ارشد روس از شرکت‌های اروپایی

معاون دستگاه دیپلماسی روسیه از عدم همکاری شرکت‌های اروپایی با ایران از ترس فشار‌های آمریکا انتقاد کرد.

انتقاد دیپلمات ارشد روس از شرکت‌های اروپاییبه گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دیپلمات ارشد روسیه سه شنبه شب به وقت تهران (20 شهریور ماه) از عدم همکاری شرکت‌های اروپایی با ایران به واسطه تحریم‌های آمریکا انتقاد کرد.

به نوشته خبرگزاری «رویترز» «سرگئی ریابکوف» معاون وزارت خارجه روسیه در گفت‌وگو باخبرگزاری روسی «ریانووستی» گفت: مسکو معتقد است، این‌که شرکت‌های مهم اروپایی از همکاری با ایران برای در امان ماندن از فشار آمریکا سرباز می‌زنند، اشتباه است.

وی در ادامه افزود که روسیه معتقد است ایجاد شرایط برای ادامه صادرات نفت ایران به بازار‌های خارجی مهم است.

سخنگوی وزارت خارجه روسیه نیز چند روز قبل از تعهد مسکو به حفظ برجام خبر داده بود.

«ماریا زاخاروا» سخنگوی وزارت خارجه روسیه در اظهار نظری درباره حفظ برجام گفته بود، مسکو با دیگر طرف‌های درگیر مصمم به حفظ برجام بوده و این توافق روش موثری در نظارت بر فعالیت هسته‌ای ایران است.

سخنگوی دستگاه دیپلماسی روسیه گفت: «رویکرد ایران، حاکی از عزم این کشور در حفظ این توافق است که روسیه نیز بطور کامل از آن حمایت می‌کند. ما همچنان برای حفظ برجام همکاری با سایر طرف‌های این توافق را به طور فعال ادامه می‌دهیم.»

برنامه جامع اقدام مشترک، میان ایران و پنج کشور دیگر (آمریکا، انگلیس، آلمان، فرانسه، چین، روسیه) به اضافه اتحادیه اروپا در ماه تیر سال ۹۴ شمسی (۲۰۱۵ میلادی) به امضای همه طرفین رسید. آمریکا اردیبهشت سال ۹۷ (۲۰۱۸ میلادی) به طور یکجانبه از برجام خارج شد، اما طرف‌های اروپایی برجام می‌گویند می‌خواهند این توافق را حفظ کنند.

اتحادیه اروپا چندی پیش بسته قوانین مسدود ساز برای حمایت از ایران و شرکت‌های اروپایی در قبال تحریم‌های آمریکا را ارائه کرد، اما بسیاری از کارشناسان معتقدند که این قوانین در عمل نمی‌تواند مانع از خروج شرکت‌های بزرگ اروپایی از ایران شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار