مصرف غذاهایی مانند پیتزا، ساندویچهای سوسیس و کالباس و غذاهای آماده همچنین تنقلات بیارزش موجب بروز سردی و خشکی بدن کودکان میشود؛ به دلیل اینکه کودکان ایرانی امروزه بیشتر از رایانه و تلویزیون استفاده میکنند خشکی بدنشان افزوده میشود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، دستیار تخصصی دکترای طب سنتی گفت: استفاده از رایانه و تلویزیون همچنین مصرف غذاهای آماده بیش فعالی کودکان را به دنبال خواهد داشت، به دلیل اینکه موجب خشکی مزاج مغز میشود.
محمود خدادوست اظهار داشت: نوزادی که متولد میشود به دلیل اینکه دارای طبیعت سرد وتر است، بیشتر میخوابد، به دلیل اینکه رطوبت مغزی او بیشتر است و کم کم که بزرگتر میشود خوابش نیز کمتر میشود. مصرف غذاهایی مانند پیتزا، ساندویچهای سوسیس و کالباس و غذاهای آماده همچنین تنقلات بیارزش موجب بروز سردی و خشکی بدن کودکان میشود؛ به دلیل اینکه کودکان ایرانی امروزه بیشتر از رایانه و تلویزیون استفاده میکنند خشکی بدنشان افزوده میشود.
دستیار تخصصی دکترای طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی تهران اضافه کرد: استفاده بیش از حد از رایانه موجب بروز خشکی مزاج مغز میشود همچنین زندگی آپارتماننشینی و نداشتن فعالیت کافی در کودکان موجب بروز بیش فعالی میشود.
هوای آلوده تهران موجب خشکی مزاج مغز میشود
خدادوست بیان داشت: امروزه در خانوادههای ایرانی بیش فعالی رایج است البته هوای آلوده تهران نیز در بروز خشکی مزاج مغز اهمیت دارد همچنین مصرف نکردن موادغذایی آماده و عدم استفاده از رایانه در کاهش خشکی مغز میتواند مؤثر باشد.
وی ادامه داد: اصلاح سبک زندگی میتواند در کاهش بروز بیماری کمک کند، آپارتمان نشینی و شاغل بودن مادران نیز میتواند موجب شود که مصرف غذاهای آماده بیشتر شود.
بیش فعالی چیست؟
به گزارش خبرگزاری دانشجو، بیش فعالی که به اختصار ADHD خوانده میشود نوعی اختلال شایع است که حدود هشت تا ۱۰ درصد کودکان را مبتلا میکند. برای دانستن تفاوت بین بیش فعالی و اوتیسم مقاله (اوتیسم | علائم بیماری اوتیسم در کودکان) را بخوانید. این بیماری در پسران شایعتر از دختران است که هنوز دلیل اصلی آن مشخص نشده است. ویژگیهای اولیه بیش فعالی از سالهای اولیه رشد یعنی قبل از ورود به مدرسه شروع میشود.
انواع کودکان بیش فعال:
بیش فعالی دارای ویژگیهای بارزی است که شامل پرتحرکی، کمبود توجه و تمرکز، بروز اعمال ناگهانی و غیرقابل پیش بینی میشود. این اختلال سه نوع است.
اختلال اول: در گونه اول که کودک فقط در توجه و تمرکز مشکل دارد.
اختلال دوم: در نوع دوم فقط پرتحرکی دیده میشود و بالاخره نوع ترکیبی که کودک هم پرتحرک است و هم مشکل توجه و تمرکز دارد این اختلال در کودکان دبستانی و در پسرها سه تا پنج برابر شایعتر از دختران است و بیشتر در پسران اول خانواده مشاهده میشود.
اختلال سوم: معمولا اختلال از سه سالگی به بعد تشخیص داده میشود. کودکان مبتلا در دوره شیرخواری اکثرا پرتحرک هستند و دستها و پاهای خود را زیاد حرکت میدهند؛ کم خواب، کم غذا هستند و زیاد گریه میکنند.
قطع پیدرپی گفتگو و مکالمه بزرگترها پاسخ دادن به سؤال، پیش از آنکه جملهی سؤالکننده به پایان برسد. بیصبری و بیتحملی شدید طوری که هر آنچه طلب کرد، باید در همان لحظه آن را دریافت کند. پرحرفی مدام در حال حرکت و جنبوجوش بودن بیصبری و نداشتن تحمل برای ایستادن در صف و رعایت نوبت عصبی و حساس بودن و مرتب پایین و بالا پریدن هل دادن بقیهی کودکان برهم زدن بازی بقیه انجام تکلیفهای مدرسه بدون توجه و دقت «قاپیدن» وسایل و اسباببازیهای کودکان دیگر نداشتن مهارتهای لازم در برقراری ارتباطهای اجتماعی با دیگران گمکردن وسایل شخصی از این شاخه به آن شاخه پریدن