کد خبر:۷۰۹۳۳۲

آموزش هلال احمر در ۸ هزار مدرسه/ آماده سازی دانش آموزان برای کمک‌های امدادی

رئیس سازمان جوانان هلال احمر با اشاره به اجرای هفتمین دوره از طرح ملی دادرس در مدارس کشور از ابتدای مهر ماه گفت: مهارت‌آموزی جوانان امری ضروری است که توجه به این مسئله مدنظر هلال‌احمر قرار دارد.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، شهاب‌الدین صابونچی، در ارتباط با برنامه‌های این سازمان اظهار داشت: از ابتدای ماه مهر هفتمین دوره از طرح ملی دادرس در مدارس سراسر کشور آغاز می‌شود که در واقع هر سال حدود ۸ هزار مدرسه به صورت فراگیر آموزش‌های امدادی را دریافت می‌کنند. همچنین از طریق این آموزش‌ها در مقابل مخاطرات و حوادث آماده می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه دانش‌آموزان دبیرستانی گروه هدف اصلی این آموزش‌ها هستند، افزود: آموزش و پرورش و معاونت آموزشی هلال‌احمر همکاری بسیاری در این زمینه داشته‌اند و تلاش می‌کنیم در آینده از ظرفیت‌های بین‌المللی در راستای این طرح بهره‌مند شویم.

رئیس سازمان جوانان هلال احمر بیان داشت:‌طرح دادرس می‌تواند الگویی برای کشور‌های دیگر باشد و مربیان مربوطه در این زمینه می‌توانند آموزش‌های خود را به صورت بین‌المللی ارائه دهند و بر همین اساس دامنه خدمت‌رسانی به مردم را افزایش می‌دهیم.

صابونچی بیان داشت: تفاهم‌نامه‌ای با سازمان‌های مختلف از جمله سازمان فنی و حرفه‌ای بیش از هزار جوان داوطلب آموزش‌های رایگان فرا گرفته و مهارت‌آموزی را یاد می‌گیرند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم مشوق‌ها را برای فعالیت‌های داوطلبانه جوانان ایجاد کنیم و توسعه دهیم، گفت: زمانی که نشاط اجتماعی کاهش یابد انگیزه کار داوطلبانه نیز کمتر می‌شود؛ بنابراین دستگاه‌های مختلف با توجه به این مسئله می‌توانند در جهت فعالیت‌های داوطلبانه اقدام کنند.

رئیس سازمان جوانان هلال احمر یادآور شد: کار‌های مشترک با برخی دستگاه‌ها را آغاز کرده‌ایم و سیستم ارتباط گیری ما با جوانان درحال افزایش است. در همین راستا اپلیکیشنی فعال پیش‌بینی شده و زیرساخت‌های لازم تهیه تا آموزش و اطلاع‌رسانی به جوانان جامع‌تر انجام شود. البته محدودیت‌های بودجه‌ای از مشکلات ماست که تلاش می‌کنیم با هم افزایی دستگاه‌ها در جهت اقدامات بهتر گام برداریم.

صابونچی در ارتباط با الگو‌های برگزار شده توسط سازمان جوانان هلال احمر گفت:‌در تابستان امسال ده هزار دانش‌آموز، دانشجو، طلبه و.. از این اردو‌ها بهره‌مند شده و در واقع اردو‌ها هم ابزار تشویقی وهم ابزار آموزشی برای ما به شمار می‌رود تا مخاطبان جوان ما مهارت‌ها را فراگیرند.

وی تصریح کرد:‌هنر ما در گذشته ماندن نیست، تلاش کرده‌ایم طرح ملی ایمنی و مسافران نوروزی را آسیب‌شناسی کنیم و نقاط ضعف و قوت آن را در نظر بگیریم تا بتوانیم اقدامات مؤثرتری برای مردم انجام دهیم. متاسفانه سازمان جوانان در گذشته آنطور که باید ملی عمل عمل نکرده و بیشتر درگیر کار‌های ستادی و صف شده است. به عبارتی از نقش ملی غافل شده‌ایم و باید ستاد ملی جوانان مدنظر ما باشد.

رئیس سازمان جوانان هلال احمر گفت: همچنین تلاش کرده‌ایم جهت توجه به جوانان با سازمان‌ها و نهاد‌هایی همچون کانون پرورش فکری کودکان که سابقه طولانی فعالیت و امکانات فراگیر دارد، ارتباط فعالی داشته باشیم و در جهت اقدامات مؤثرتر، آموزش، توانمندسازی و یا اشتغال جوانان گام برداریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
حنانه
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ دی ۱۴۰۲ - ۱۹:۴۳
من که خیلی دوست دارم
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار