کد خبر:۶۹۸۲۸۷

کدام دارو‌ها نسخه عربی لازم دارد؟ / چه دارو‌هایی ممنوعه محسوب می‌شود؟

رئیس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با بیان اینکه باید زائرانی که دچار بیماری‌های خاص هستند دارو‌های خود را به همراه داشته باشند، گفت: به غیر از دارو‌های اعصاب و روان که نیازمند نسخه عربی است، سایر دارو‌ها را نیز می‌توان با نسخه پزشکان کاروان و پزشکان متخصص و حتی عمومی دریافت کرد.

 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید‌علی مرعشی رییس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر در توضیح دارو‌هایی که زائران باید به همراه داشته باشند، گفت: دارو‌های ممنوعه و غیر مجاز شامل آمپول پتیدین، آمپول مرفین، قرص و شربت متادون، هیدرومرفین، متیل فنیدات هیدرو کلراید، قرص و آمپول ترامادول، اکسپکتورانت کدیین و استامینوفن کدیین است.

وی افزود: زائران عزیزی که به عللی همانند بیماری‌های دیابت، چربی خون، بیماری‌های ریوی، قلبی و ... دارو مصرف می‌کنند، باید دارو‌های خود را به اندازه یک و نیم برابر زمان سفر به همراه داشته باشند.

رییس مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر تصریح کرد: زائران عزیز می‌توانند نسخه‌های قدیمی خود و حتی نسخه‌های مربوط به پزشک معالج یا پزشک کاروان را به همراه داشته باشند و برای این داروها، نیازی به نسخه عربی نخواهد بود.
 
به گفته مرعشی، نسخه عربی پزشکان فقط برای دارو‌های اعصاب و روان ضرورت دارد و حتما باید این دارو‌ها توسط پزشکان تایید و سپس با نسخه عربی ممهور شود.

وی تاکید کرد: زائران عزیز حتما دارو‌های مصرفی را به اندازه سه روز ابتدایی سفر در ساک دستی همراه خود قرار دهند و الباقی دارو‌ها را در جامه دان جای دهند.
 
مرعشی همچنین تصریح کرد: زائرانی که از عصا، عینک، سمعک و ... استفاده می‌کنند، یک جایگزین برای آن‌ها به همراه داشته باشند تا در مواقع گم شدن یا آسیب دیدن کالا‌ها از کالا‌های جایگزین بهره بگیرند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار