کد خبر:۶۹۵۷۸۲
رییس سازمان حج و زیارت مطرح کرد؛

ارتقا خدمات رسانی در حوزه تغذیه، تدارکات و بهداشت برای حجاج ایرانی

رییس سازمان حج و زیارت با اشاره به برنامه‌های انجام شده برای حجاج اظهار کرد: امسال سعی شده است خدمات رسانی در حوزه تغذیه و تدارکات حاجیان ایرانی ارتقا پیدا کند و امکانات برای رعایت مسائل بهداشتی فراهم شود و جداول غذایی مناسبتر ارائه شود.
 به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی حج و زیارت، حمید محمدی رییس سازمان حج و زیارت امروز در حاشیه همایش کارگزاران خراسان رضوی، خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان در جمع خبرنگاران اظهار کرد: حاجیان ایرانی ۳۰ تا ۴۰ روز در ۱۰۵ هتل شهر‌های مکه و مدینه اقامت خواهند داشت که از این تعداد ۸۵ هتل در مکه مکرمه و ۲۰ هتل در مدینه منوره قرار دارد.
 
محمدی اظهار کرد: امسال سعی شده است خدمات رسانی در حوزه تغذیه و تدارکات حاجیان ایرانی ارتقا پیدا کند و امکانات برای رعایت مسائل بهداشتی فراهم شود و جداول غذایی مناسبتر ارائه شود.

رییس سازمان حج و زیارت با اشاره به برنامه‌های انجام شده برای حجاج اظهار کرد: امسال با تلاش سازمان حج و زیارت، خدمات رسانی در حوزه تغذیه حجاج با ایجاد مجموعه جدید طبخ متمرکز در مکه با برخورداری از امکانات پیشرفته و بهداشتی، ارتقا می‌یابد.

رییس سازمان حج و زیارت با اشاره به برنامه‌های انجام شده برای حجاج توضیح داد: با توجه به گرمای بسیار زیاد هوا در ایام تشریق، بر اساس توافقنامه منعقده با عربستان، مرکز پزشکی حج مکلف شده است، امکان استفاده حجاج ایرانی از درمانگاه‌ها و بیمارستان‌های عربستان در عرفات و منا را با استقرار فردی به عنوان هماهنگ کننده فراهم آورد.

وی در ادامه گفت: ۷۵ درصد حاجیان ایرانی بیش از ۵۰ سال و ۱۲.۵ درصد آنان بیش از ۷۵ سال سن دارند و بنابر این ما با جمعیت سالخورده مواجهیم که خدمت رسانی به آنان کار دشوارتری است، ولی تمام دست اندرکاران حج در تلاشند که تا با ارایه خدمات خوب به حجاج، سبب شوند تا حجاج با رضایت به میهن باز گردند.
 
رییس سازمان حج و زیارت افزود: کمترین سقف قیمت کاروان‌ها ۱۳۵ میلیون ریال و بیشترین آن ۱۸۵ میلیون ریال است.
 
محمدی اظهار کرد: عامل این اصل این تفاوت قیمت مربوط به نوع هتل و بخش اند کی از آن مربوط به نوع پرواز است.
 
رئیس سازمان حج و زیارت همچنین به برنامه‌های انجام شده برای حمایت از کالای ایرانی اشاره کرد و گفت: در زمینه حمایت از کالای ایرانی، اجناس و اقلام مورد نیاز حاجیان در یکی از سامانه‌های اینترنتی ارائه شده تا آنان بتوانند نیاز‌های مربوط به سوغات خود را تامین کنند.
 
محمدی افزود: با تهیه سوغات حج از این روش، ارز از کشور خارج نمی‌شود و وقت و انرژی حاجیان نیز در عربستان تلف نمی‌گردد و زحمت بسته بندی و حمل در عربستان و ایران هم از روی دوش زائران برداشته می‌شود.
 
وی ادامه داد: البته محدودیت و ممنوعیتی برای خرید حاجیان در عربستان وجود ندارد و سامانه مذکور صرفا به عنوان یک مزیت و فرصت در اختیار حجاج است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار