به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، خبرگزاسرهنگ علی موالی ضمن عرض تسلیت به مناسبت فرا رسیدن ماه محرم الحرام و ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان حضرت اباعبدالله الحسین(ع) از شهروندان خواست، مراقب باشند و به کمپینهای غیرمجاز و غیررسمی به دلیل ایجاد گروهها و کانالهای خیریه در فضای مجازی به عناوین مختلف از قبیل کمک به هیئات، نیازمندان، کودکان و ... اعتماد نکنند.
وی افزود: شهروندان در انتخاب مراکز خیریه و عضویت در گروههای آن ها بسیار دقت کنند و قبل از هرگونه فعالیتی در اینگونه موسسات خیریه از مجوزهای قانونی آن مطمئن شوند، کلاهبرداران با سوء استفاده از این ایام سوگواری اقدام به انتشار بدافزارها و لینکهای دانلود با عنوانهای مذهبی کرده که خطر از دست رفتن اطلاعات بانکی را دارد.
سرهنگ موالی تصریح کرد: کلاهبرداران اینترنتی با انتشار تبلیغات آژانسهای مسافرتی جعلی، کاربران را فریب داده و بلیتهای جعلی به فروش میرسانند و یا در هنگام خرید بلیط، آنها را به صفحات جعلی درگاه پرداخت اینترنتی هدایت و اطلاعات بانکی شان را به سرقت می برند، بنابراین در صورتی که قصد عزیمت به عتبات عالیات داشته از مبادی معتبر نسبت به تهیه بلیط اقدام کنند.
رئیس پلیس فتا استان قم هشدارداد: کاربران عزیز در هنگام پرداخت نذورات و کمکهای مورد نظر خود و یا خرید تجهیزات و البسه ویژه ماه محرم، مراقب سایتهای جعلی پرداخت(فیشینگ) بوده به دلیل این که مجرمان سایبری با طراحی صفحات جعلی شبیه به صفحات پرداخت بانک به دنبال سرقت اطلاعات بانکی هموطنان هستند، همچنین برای دانلود هرگونه نرم افزار یا اپلیکیشن مذهبی از وب سایت های معتبر و شناخته شده استفاده کنند.