آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۰۴۰۴

کشمکش‌ها بر سر دیدارهای «جان کری» با ظریف ادامه دارد؛ کنایه کری به ترامپ

وزیر خارجه سابق آمریکا به انتقاد رئیس‌جمهور این کشوربابت دیدارهایی که با وزیر خارجه ایران داشته پاسخ داد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، کشمکش‌ها در آمریکا بر سر دیدارهای «جان کری»، وزیر خارجه سابق آمریکا با «محمد جواد ظریف»، وزیر امور خارجه ایران ادامه دارد و کری، بامداد شنبه انتقاد «دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا از خودش در این خصوص را به تندی پاسخ داد. 

«جان کری» که یکی از معماران توافق هسته‌ای برجام است در مصاحبه‌ای با «رادیو سالم» چند روز پیش گفته بود در ماه‌های گذشته در چند رویداد بین‌المللی سه تا چهار بار با محمد جواد ظریف دیدار کرده است. 

این دیدار با واکنش‌های تند در آمریکا رو به رو شده و از جان کری به دلیل تلاش برای تضعیف سیاست خارجی دولت مستقر آمریکا که جرم محسوب می‌شود انتقاد شده است.

ترامپ روز جمعه در واکنش به این موضوع نوشته است: «جان کری دیدارهایی غیرقانونی با رژیم بسیار متخاصم ایران داشته که این اقدام تنها می‌تواند به معنی تضعیف اقدامات فوق‌العاده ما و زیان‌ رساندن به مردم آمریکا باشد. او به آنها گفته صبر کنید تا دولت ترامپ به پایان برسد! آیا فعالیت‌هایش را ذیل "قانون ثبت عوامل خارجی" ثبت کرده است؟»   

کری بامداد شنبه همین پیام ترامپ را مخاطب قرار داد و با توجه به تحولات تازه‌ای که در پرونده «پال مانافورت»، رئیس سابق ستاد انتخاباتی ترامپ اتفاق افتاده خطاب به او نوشت: «آقای رئیس‌جمهور بهتر است بیشتر نگران دیدار پال مانافورت با رابرت مولر باشی تا دیدار من با وزیر خارجه ایران. ولی اگر می‌خواهی چیزی درباره توافق هسته‌ایی یاد بگیری که دنیا را امن‌تر کرده، کتاب جدید من، "هر روز موهبتی دیگر است" را بخر.»

جان کری در این پیام به ترامپ بابت تحولات جدید در پرونده پال مانافورت کنایه زده است. جمعه شب رسانه‌های آمریکا گزارش دادند مانافورت به دو فقره از جرم‌های خود اعتراف کرده و پذیرفته با «رابرت مولر»، بازرس ویژه تحقیقات درباره دخالت ادعایی روسیه در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا همکاری کند. 

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۸
هر چند ملاقات با مقامات آمریکا چه کری باشد وچه چه ترامپ جز شر چیزی عاید ما نمی شود اما اگر ملاقات با دولت بسیار متخاصم ایران جرم است چرا ترامپ و وزیر امور خارجه اش با پیش شرط بدون پیش شرط مرتب برای ملاقات با مقامات ایران دست وپا می زنند به طوری که مقام معظم رهبری هر نوع ملاقات را با آنها ممنوع کردند
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۴ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۷
مسأله این است که چرا باوجود ممنوع اعلام شدن هرگونه مذاکره و گفتگو با امریکا از طرف رهبری معظم ی ظریف با ی کری دیدار و گفتگو داشته است!!؟
اگر خود ی کری به این مسأله اذعان نمیکرد آیا مسئولان کشور از این دیدار ها با خبر می شدند یا نه !؟ کسانی که مدعی اند تابع رهنمودهای رهبری هستند آیا برای این دیدارها از رهبری معظم اذن گرفته اند!!؟
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار