کد خبر:۷۱۰۵۸۹
جانزاده در گفتگو با دانشجو:

فضای روباز ورزشی خوابگاه نواب دانشگاه مازندران آماده بهره‌برداری است

مدیر تربیت بدنی دانشگاه مازندران گفت: بخش عمده ساخت فضا‌های روباز ورزشی خوابگاه‌های شهید نواب صفوی دانشگاه به اتمام رسیده و در حال حاضر قابل بهره‌برداری است.

علی جانزاده، مدیر تربیت بدنی دانشگاه مازندران در گفتگو با  خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، با اشاره به اینکه امروزه ماشینی شدن فعالیت‌ها در جوامع مختلف باعث کم تحرکی و کاهش فعالیت‌های روزانه افراد شده است، گفت: تربیت بدنی بخش مهمی از تعلیم و تربیت است که از طریق پرداختن به حرکات و فعالیت‌های بدنی، جریان رشد و سلامت را در تمام ابعاد وجودی انسان تسهیل کرده و موجب رشد و شکوفایی استعداد‌ها می‌شود و به عنوان یک پدیده اجتماعی، به دلیل تنوع در کارکردها، اثر‌های مثبت و متقابلی روی سایر پدیده‌های اجتماعی می‌گذارد.  

جانزاده بیان کرد: توسعه تربیت بدنی و ورزش، زمینه ساز تامین و تربیت نیروی انسانی سالم و پویا است و بخشی از برنامه‌های توسعه دانشگاهی به شمار می‌آید؛ از این رو ورود ورزش به عرصه برنامه‌های توسعه دانشگاهی مستلزم رعایت همه جوانب، آثار و کارکرد‌های این پدیده مهم می‌باشد.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه مازندران با تاکید بر اینکه ارتقای سلامت افراد، مزایای بسیاری از حیث بهداشت و روان و اقتصاد بدنبال دارد، تصریح کرد: در این راستا تربیت بدنی دانشگاه مازندران برخود فرض می‌داند تا با بهره گیری از کلیه شرایط و امکانات موجود در دانشگاه، به همراه اساتید و کارشناسان متخصص جهت بسط و توسعه ورزش در جامعه دانشگاهی تلاش کند.

وی گفت: القای تفکر ورزش به صورت همگانی می‌بایست در فهرست برنامه‌های روزانه زندگی روزمره خانواده‌ها نمود پیدا کند. از آنجایی که ورزش کردن و فعالیت‌های بدنی از نظر جامعه یک ضرورت محسوب نمی‌شود، طبیعتا درحد اجرای برنامه‌های تفریحی و سرگرم کننده باقی می‌ماند، لذا رسالت ما این است تا با ایجاد فضا و امکانات مناسب درجمع دانشگاهیان، به ویژه در سطح دانشجویان، اساتید و کارمندان دانشگاه مازندران، شعار «ورزش برای همه» یا ورزش همگانی را جامه عمل بپوشانیم.

جانزاده خاطرنشان کرد: باید این موضوع را مدنظر قراردهیم که وظیفه این مدیریت در قبال ورزش دانشجویان، پیشبرد اهداف تعریف شده در چارچوب برنامه‌های «توسعه ورزش» دولت خدمتگزار خلاصه می‌شود.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه مازندران گفت: نیاز همکاران (اساتید و کارمندان) ما را ملزم کرده است تا در برنامه نویسی ورزش، این سه قشر مهم دانشگاهی را نیز از نظر دور نکرده و برنامه‌ها و اعتبارات ویژه‌ای برای این امر مهم پیش بینی کنیم که از آن جمله می‌توان به برگزاری لیگ درون دانشگاهی، شرکت در مسابقات برون مرزی، المپیاد‌های سراسری، مسابقات قهرمانی کشور، مسابقات قهرمانی مناطق، میزبانی رقابت‌های کشوری و منطقه ای، اجرای کلاس‌های فوق برنامه، جشنواره ورزش‌های همگانی و جشنواره ورزش‌های بومی – محلی، مسابقات جام رمضان، لیگ کارکنان و اساتید، اجرای برنامه‌های تفریحی – ورزشی در مناسبت‌های مختلف، تشکیل کلاس‌های تابستانه برای فرزندان همکاران دانشگاه و ... اشاره کرد.

جانزاده با اشاره توسعه زیر ساخت ها‌ی ورزشی دانشگاه گفت: توسعه زیر ساخت‌ها ورزشی از اساسی‌ترین عوامل پیشرفت ورزش دانشگاه هاست. دانشگاه مازندران دراین زمینه جزو ۱۰ دانشگاه برتر کشور می‌باشد. با این حال فقدان یک استخر سرپوشیده از معضلاتی است که زیبنده این دانشگاه نیست.

مدیر تربیت بدنی دانشگاه مازندران خاطر نشان کرد: با توسعه خوابگاه جدید پسران و تقاضای روزافزون دانشجویان، احداث سالن چند منظوره خوابگاه امام حسین (ع) در دستور کار قرار گرفت که در حال حاضر چند مرحله از ساخت انجام شده است. درهمین راستا با رایزنی‌های متعددی که با اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم انجام داده ایم، موفق به کسب امتیاز احداث زمین مینی فوتبال چمن مصنوعی برای خوابگاه مذکور شدیم. پروسه زمانی این پروژه تا پایان شهریور ۹۷ می‌باشد. همچنین زمین فوتبال استاندارد جنب خوابگاه امام حسین (ع) با ابعاد ۷۰×۱۰۵ در حال ساخت است که مراحل پایانی خود را می‌گذراند.

وی گفت: پروژه احداث اتاق تندرستی خوابگاه شهید نواب صفوی نیز به اتمام رسیده است. دراین زمینه اداره کل تربیت بدنی وزارت علوم در صد عقد دومین قرارداد تجهیز اتاق تندرستی دانشگاه مازندران می باشد.
 
جانزاده تصریح کرد: احداث فضا‌های روباز ورزشی خوابگاه‌های شهید نواب صفوی که بخش عمده آن به اتمام رسیده است، در حال حاضر قابل بهره برداری می‌باشد. این فضا‌های روباز شامل: زمین‌های فوتبال ساحلی، والیبال ساحلی و تنیس ساحلی، در کنار ساحل زیبای خوابگاه شهید نواب صفوی قرار دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار