آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۲۲۴۵

ساخت قسمتی از دیوار مرزی مکزیک شروع شد

اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا از آغاز ساخت بخشی از دیوار مرزی مکزیک برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی به این کشور خبر داد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از نشریه هیل، اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا اعلام کرد ساخت قسمتی از دیوار مرزی در امتداد مکزیک را آغاز کرده است.

این اداره اعلام کرد: ساخت بخشی از دیوار مرزی مکزیک در شهر «ال پاسو» در تگزاس آغاز شده است. بخش‌هایی از مرز مکزیک که با حصار‌های فلزی به طول حدود ۴ مایل (۶ کیلومتر) پوشیده شده است، به زودی با یک دیوار فولادی به ارتفاع ۱۸ فوت (۵ متر) جایگزین خواهد شد.

یک مأمور مرزی بخش ال پاسو با اعلام این خبر افزود: ما به حصار‌هایی برای جلوگیری از ورود مهاجران غیرقانونی نیاز داریم. برقراری توازن در زیرساخت‌های فیزیکی، فناوری و کارکنان کلید اصلی برای تأمین امنیت در مرزهاست. شهر ال پاسو همچنان با ورود غیرقانونی مهاجران و قاچاقچیان موادمخدر مواجه است. در سال مالی ۲۰۱۷، ال پاسو ۲۵۱۹۳ مهاجر غیرقانونی را بازداشت و ۳۴۱۸۹ پوند ماریجوآنا و ۱۴۰ پوند کوکایین توقیف کرده است.

بنابر اعلام این مقام، اداره گمرک و حفاظت مرزی آمریکا با پیمانکاران «وست پوینت» در شهر توسان در ایالت آریزونا توافقی را برای ساخت دیوار مرزی مکزیک امضا کرده است. ساخت این پروژه قرار است اواخر آوریل سال ۲۰۱۹ پایان یابد. هزینه تخمینی برای ساخت این دیوار ۲۲ میلیون دلار برآورد شده است.

خبر آغاز ساخت دیوار مکزیک یک روز پس از آن منتشر شد که دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا از کنگره به دلیل تخصیص ندادن بودجه لازم برای ساخت این دیوار انتقاد کرد. دونالد ترامپ در دوره رقابت‌های انتخاباتی و حتی پس از پیروزی در انتخابات بار‌ها بر وعده خود مبنی بر ساخت یک دیوار در امتداد مرز مکزیک تأکید کرده بود و اصرار داشت که مکزیک را مجبور می‌کند هزینه ساخت این دیوار را خودش بپردازد. این درحالی است که مکزیک بار‌ها اعلام کرد این کشور تحت هیچ شرایطی هزینه ساخت دیوار را نمی‌پردازد.

پیش از این ساخت ۸ نمونه اولیه از این دیوار‌ها به دستور ترامپ در سن دیگوی آمریکا آغاز شده بود و پس از پایان ساخت آنها، دونالد ترامپ از این دیوار‌ها بازدید کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار