حسینیه امام رضا(ع) بحرین نیز به روی شیعیان بسته شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۳۱۲۵

حسینیه امام رضا(ع) بحرین نیز به روی شیعیان بسته شد

رژیم آل خلیفه در ادامه اهانت‌ها به اعتقادات مردم کشور شیعه بحرین این بار به بهانه «اصلاحات اداری»، حسینیه امام رضا (ع) در منطقه «المالکیه» را هم به روی شیعیان بست.
حسینیه امام رضا(ع) بحرین نیز به روی شیعیان بسته شد
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، نیرو‌های آل خلیفه صبح روز گذشته به حسینیه امام‌رضا (ع) در منطقه «المالکیه» یورش برده و ضمن بازداشت رئیس این حسینیه در‌های این حسینیه را به روی شیعیان بستند.
پیش از این نیز دو نفر از مسئولان این حسینیه به بهانه گفتن سخنان تحریک‌آمیز علیه رژیم این کشور بازداشت شده بودند. ماموران آل خلیفه همچنین یک روحانی بحرینی به نام «سید کامل الهاشمی» را به مدت ۱۵ روز است که به بهانه تحقیقات بازداشت کرده‌اند.
بازداشت این روحانی در راستای موج گسترده بازداشت علما و روحانیون و سخنرانان و مسئولان هیئت‌های عزاداری حسینی (ع) صورت می‌گیرد که در این رابطه تاکنون، شمار زیادی از علما از آغاز محرم تاکنون بازداشت شده‌اند.
پربازدیدترین آخرین اخبار