آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۳۴۵۵
پژمانفر در گفتگو با خبرگزاری دانشجو:

تصویب لوایح مربوط به FATF مصائب زیادی برای داخل ایجاد می‌کند/ دولت با بی‎تدبیری کشور را معطل نگه داشته است

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره تاثیر تصویب لوایح مربوط به FATF بر بهبود روابط بانکی ایران گفت: الحاق به این کنوانسیون هم مصائب زیادی برای داخل ایجاد می‌کند.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، حجت الاسلام نصرالله پژمانفر، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرگزاری دانشجو درباره آثار تصویب لایحه الحاق ایران به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم (TF) بر نرخ ارز گفت: این کنوانسیونی است که ورود به آن کشور را با مشکلات عدیده‌ای در داخل و در عرصه بین المللی روبرو می‌سازد. به همین دلیل بحث‌های مبسوطی میان موافقان ومخالفان تصویب این لایحه انجام شد. در همین رابطه ادله فراوانی مطرح گردید که الحاق ایران به این کنوانیسیون به نفع کشور نیست.
نماینده مردم مشهد در مجلس اضافه کرد: مجامع بین المللی ایران را به پولشویی در جهت حمایت از تروریسم متهم می‌کنند. راهکار پاسخ به این اتهام تقویت قوانین مبارزه با تروریسم و مقابله با راه‌های پولشویی در داخل است. ما نیازی به الحاق به این لایحه و کنوانسیون بین المللی که مطمئنا منافع ما را تامین نمی‌کنند، نداریم و یقینا منافع ما در این لوایح نیست.
پژمانفر ادامه داد: در بحث برجام هم عده‌ای عنوان می‌کردند که با تصویب و امضا این توافق، مشکلات کشور حل می‌شود، اما برجام هیچ مشکلی را مرتفع نساخت و حتی باعث عقب ماندگی و مشکلات بیشتر شد؛ لذا الحاق به این کنوانسیون هم مصائب زیادی برای داخل ایجاد می‌کند و قطعا ما از این طریق نمی‌توانیم از منافعمان دفاع کنیم.
عضو کمیسیون فرهنگی مجلس درباره تاثیر تصویب لوایح مربوط به FATF بر بهبود روابط بانکی ایران گفت: پیوستن ما به این کنوانسیون و تصویب آن در مجلس هیچ تاثیری در حل مشکل بانکی ما ندارد بلکه در ایجاد چالش برای کشور تاثیر مستقیمی خواهد داشت.
این نماینده پیرامون ایجاد پیمان‌های پولی دوجانبه و افزایش قدرت دیپلماسی کشور با کشور‌های همسایه به جای اصرار بر تصویب معاهدات استعماری اظهار داشت: در حال حاضر ما با موضعی مواجه شده‌ایم که کاملا مدیریت شده است. دولت کشور را با بی تدبیری‌هایش معطل نگه داشته است. این موضع از ناحیه افرادی است که معتقدند راه نجات کشور در مذاکره و امتیاز دادن به اروپا و به ویژه آمریکا است تا بتوان مشکلات کشور را حل کرد. این نگاه در بین برخی از آقایان هست و لذا آن‌ها ارتباط با کشور‌های دوست را راه حل نمی‌داند. در حالی که می‌توان از ارتباط با بسیاری از کشور‌ها به عنوان فرصت استفاده کرد. اما چیزی که در این میان وجود ندارد، اراده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار