آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۴۹۵۴
مدیرکل فرهنگی وزارت علوم تحقیقات فناوری:

یازدهمین جشنواره ملی حرکت به میزبانی اصفهان برگزار می‌شود

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری گفت: جشنواره ملی حرکت با رویکرد گفتگو محور از ۴ آذر ماه به مدت ۳ روز به میزبانی اصفهان برگزار خواهد شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مهندس محمدهادی عسکری، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری  در نشست خبری یازدهمین جشنواره ملی حرکت در دانشگاه اصفهان، گفت: دانشگاه‌های امروز باید دانشگاهی مؤثر بوده و در حل مسائل کشور تأثیرگذار باشند؛ ازاین‌رو با تقویت بخش بین‌الملل و دعوت از دانشجویان و اساتید خارجی در راستای توسعه کمی و کیفی جشنواره حرکت گام برداشته‌ایم.

وی ادامه داد: دو هزار و ۷۲۰ شرکت‌کننده از ۱۰۸ کشور در بخش بین‌الملل جشنواره ثبت کرده‌اند که از این تعداد، ۶۴.۹ درصد در مقطع کارشناسی، ۲۲ درصد در مقطع کارشناسی ارشد و ۱۰ درصد در مقطع دکتری هستند، هم‌چنین پنج سخنران خارجی نیز برای شرکت در این جشنواره اعلام آمادگی کرده‌اند.

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم تحقیقات فناوری اضافه کرد: در راستای تقویت بخش ارتباط صنعت با جامعه، با وزارتخانه‌ها و سازمان‌های اصلی در کشور مکاتباتی صورت گرفته و در حال پیگیری برای حضور وزارتخانه دیگر در جشنواره هستیم، هم‌چنین از ۲۰۰ شرکتی که اعلام آمادگی برای حضور در جشنواره کرده‌اند، ۲۷ شرکت به ارائه تولیدات خود در جشنواره می‌پردازند.

وی راهبرد اصلی اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم را تقویت ارتباط انجمن‌های علمی جشنواره و ارتباط مؤثر با صنعت عنوان کرد و گفت: ارتقا کیفیت بخش نمایشگاهی، توسعه تعاملات ملی و بین‌المللی و تقویت حوزه‌های رقابتی و داوری جشنواره بر اساس استاندارد‌های علمی از دیگر اهداف یازدهمین جشنواره ملی حرکت است.

مدیرکل فرهنگی وزارت علوم تحقیقات فناوری یازدهمین دوره جشنواره حرکت در پنج گروه آموزشی فنی و مهندسی، علوم انسانی، علوم پایه، کشاورزی و هنر و معماری و در حوزه‌های رقابتی انجمن علمی، فعالیت خلاقانه، نشریه، مسابقه، محتوای دیجیتال، کتاب، اختراع، کارآفرینی و بخش ویژه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین رویداد‌های علمی و دانشجویی کشور امسال در اصفهان برگزار می‌شود.

مهندس عسکری با بیان اینکه ۱۰۶ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی دولتی و غیردولتی آثار خود را به دبیرخانه ملی جشنواره ارسال کرده‌اند، تصریح کرد: تعداد کل آثار رسیده، یک هزار و ۳۳۵ اثر است که ۳۶ درصد در گروه فنی مهندسی، ۲۷ درصد در گروه علوم انسانی، ۱۴ درصد در گروه علوم پایه، ۱۲ درصد در گروه کشاورزی و ۱۱ درصد در گروه هنر است.


مدیرکل فرهنگی وزارت علوم تحقیقات فناوری ادامه داد: تقویت داوری، یکی از رویکرد‌های این دوره از جشنواره است که پس از بازنگری و اعمال تغییرات در بخش داوری، ۱۵۳ نفر از اعضای هیئت علمی و اساتید مشاور انجمن‌های علمی به عنوان داوران جشنواره انتخاب شدند.

وی از اتمام داوری مقدماتی آثار خبر داد و گفت: هر اثر توسط دو داور و بر اساس گروه‌های آموزشی موردبررسی قرار گرفت. در مرحله داوری نیمه‌نهایی، آثار بر اساس پنج گروه تحصیلی دسته‌بندی و با توجه به رشته تحصیلی، موضوع و حوزه تخصصی داوری می‌شوند.

محمد هادی عسکری با بیان اینکه داوری این دوره برای نخستین بار از طریق سامانه الکترونیک انجام می‌شود، خاطرنشان کرد: به منظور کاهش ضریب خطا، تعداد داوران افزایش یافته است.

گفتنی است، در پایان این نشست از پوستر و سایت دبیرخانه یازدهمین جشنواره ملی حرکت رونمایی شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار