به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، طی روزهای گذشته و همزمان با آغاز به کار بوفه های دانشجویی، خبرهایی مبنی بر گران فروشی بوفه های دانشگاه رازی نقل محافل دانشجویان این دانشگاه شده است؛ بوفه هایی که به چند برابر قیمت محصولاتشان را می فروشند.
به گفته دانشجویان معترض، برخی مسئولین این دانشگاه از گرانفروشی بوفه ها مطلع هستند؛ اما با بی اعتنایی و لحنی شدید با دانشجویان معترض برخورد کرده و اظهار داشته اند: این موضوع به دانشجویان ارتباطی ندارد و دخالت نکنید.
در همین راستا دانشجویان این دانشگاه با ایجاد کمپین «برخورد با گرانفروشی» در شبکه های اجتماعی، خواستار پیگیری مسئولین برای حل این موضوع شدند.
در این کمپین آمده است: پس از گذشت دو هفته از آغاز سال تحصیلی ۹۷_۹۸ و ادامه روند گرانفروشی بوفه های دانشگاه رازی و عدم پاسخگویی مسئولین دانشگاه به دانشجویان و فعالان دانشجویی بر آن شدیم با همکاری دانشجویان دانشگاه رازی در مقابله با تداوم وضع موجود کمپین برخورد با گرانفروشی را راه اندازی کنیم.
دانشجویان دانشگاه رازی ضمن اقدام برای ایجاد کمپین برخورد با گرانفروشی اظهار داشتند: فرهنگ برخورد با گرانفروشی را از خودمان شروع خواهیم کرد و روز شنبه ۱۴ مهرماه از هیچ یک از بوفه های گران فروش دانشگاه خرید نخواهیم کرد.
دانشجویان معترض افزودند: برای مقابله با گرانفروشان، اجناس مورد نیاز خود را از بیرون دانشگاه تهیه خواهیم کرد.
در پی ایجاد کمپین برخورد با گران فروشی توسط دانشجویان، مسئولین دانشگاه نیز طی جوابیه هایی به ارائه توضیحاتی در این خصوص پرداختند.
حبیب جعفری، معاون دانشکده علوم پایه و عضو کمیسیون مناقصات دانشگاه رازی در مورد آخرین وضعیت بوفه های دانشگاه در جوابیه ای عنوان کرد: قرارداد حاضر یک قرارداد مناسب است، ناظر قرارداد و معاونین دانشکده ها می بایست توجه بیشتری داشته باشند.
جعفری در این جوابیه افزود: متاسفانه قبلا که به صورت متمرکز این واگذاری ها صورت نمی گرفت و در اختیار دانشجویان بود، در بوفه ها تخلف هایی مانند فروش دخانیات و گاها فروش محصولات غیر مجاز صورت می پذیرفت و مشکلات خیلی زیادی به وجود می آمد؛حال با متمرکز شدن قرار داد و اینکه امور قراردادهای دانشگاه با یک نفر بصورت خاص بسته شده، مناسب تر می باشد.
معاون دانشکده علوم پایه و عضو کمیسیون مناقصات دانشگاه رازی گفت: در قرارداد حاضر صراحتا مطرح شده که کلیه قیمت ها باید ۱۰ درصد زیر قیمت، روی کالاها عرضه شود و پیمانکار مکلف و موظف است از کالاهای مرغوب و کاملا بهداشتی استفاده نماید.
وی در این جوابیه تاکید کرد: در این میان باید معاونت دانشجویی بطور مستقیم و دانشکده بطور غیر مستقیم به صورت مداوم نظارت خود را داشته باشند. بر همین اساس روز چهارشنبه با پیمانکار مربوطه به گفتگو پرداختم و کلیه مواد حاکم بر قرارداد را به ایشان متذکر شدم و ایشان قول همکاری و رعایت کامل مفاد قرارداد را دادند. البته شخصا، هر روز از محیط بوفه بازدید دارم و مدیر امور عمومی دانشکده را مامور انجام کنترل قیمت ها و کیفیت کالاهای عرضه شده نموده ام. بنابراین در دانشکده علوم مشکلی در این رابطه پیش نخواهد آمد.
جعفری در بخش دوم جوابیه عنوان کرد: به نظر می رسد با توجه به اینکه پیمانکار جدید بطور جدی کمتر از یک هفته مشغول به کار شده است، فرصت یک هفته ای برای بررسی و در نهایت نتیجه گیری مناسب می باشد. طبق قرارداد حاکم فی مابین اگر پیمانکار به هر طریقی از مفاد قرارداد تخطی نماید به شدت با ایشان از جریمه نقدی تا فسخ قرارداد و بدون هیچ اغماضی برخورد خواهد شد.