دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی گفت:پسماندهای غذایی قابلیت تبدیل شدن به محصولات با کیفیت قابل استفاده در صنایع مختلف را دارد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از مرکز ارتباطات و اطلاع رسانی معاونت علمی و فناوری مصطفی قانعی دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، در خصوص تبدیل پسماندهای غذایی، تصریح کرد: فناوریهای زیستی میتواند پسماندهای غذایی و کشاورزی را به محصولات با کیفیت قابل استفاده تبدیل کند.
وی افزود: این پسماندهای غذایی میتواند در صنعت خوراک دام و طیور و تولید سوختهای زیستی مورد استفاده قرار گیرد.
به گفته قانعی، فناوریهای زیستی در افزایش کیفیت تولیدات غذایی نقش دارد به همین دلیل مدتی است که به دنبال اجرای طرح استفاده از این فناوریها در تولید مواد غذایی هستیم.
وی ادامه داد: فرآیند تبدیل ضایعات غذایی به سوختهای طبیعت دوست، مزایای انرژی و محیطی زیادی به دنبال خواهد داشت.