کد خبر:۷۱۵۵۲۸
قاضی زاده هاشمی:

FATF موضوع جدیدی نیست/ استکبار از قدیم دنبال چنین نهادهایی بوده است

عضو هیئت رئیسه مجلس به نقد FATF پرداخت.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، قاضی زاده هاشمی، عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در همایش فرش قرمز پنهانی که توسط بسیج دانشجویی دانشگاه‌های تهران برگزار شد، گفت: در زمان تصویب برجام همان‌ها که باعث تصویب برجام شدند خوارج گونه تقصیرات را به گردن نظام و رهبری انداختند.

وی با بیان اینکه ما در موارد مختلف مغایر نظر رهبر انقلاب عمل کرده ایم و این فقط خواست دولتمردان نیست تصریح کرد: ما خیلی راحت مسئولان را از مردم جدا می‌کنیم و در مقابل آن‌ها می‌ایستیم در حالی که آن‌ها توسط همین مردم انتخاب شده اند.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه ما کدام حرف، ولی را گوش کردیم که الان می‌گوییم تقصیر با توست، تصریح کرد: اتفاقی که تحت عنوان اف‌ای تی اف در حال روی دادن است یک موضوع جدید نیست و استکبار جهانی از قرن‌ها پیش با شیوه‌های مختلف به دنبال تسلط و نفوذ بر دیگر کشور‌ها بوده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه استکبار جهانی پس از اشغال کشور‌ها از قرن بیستم به بعد به دلیل پررنگ شدن استقلال خواهی در بین مردم به این نتیجه رسید که باید حضور خود را در این کشور‌ها کم رنگ و حکومت‌های دست نشانده را روی کار بیاورد، تصریح کرد: با این وجود استعمار با مداخله مستقیم مانند کودتا و مداخله نظامی حکام مورد نظر خود را در کشور‌های مورد نظر مستقر می‌کردند و سپس خود از این کشور‌ها خارج می‌شدند.

وی با اشاره به اینکه کشور‌های استعمارگر روش‌های مدرن تری را پس از آنکه روش‌های سابق دیگر پاسخگو نبود به کار گرفتند مثلا یک طبقه‌ای را ایجاد کردند که طرفدار تمدن فکری آن‌ها باشد تصریح کرد: در دهه‌های اخیر کشور‌های استعمارگر برای اینکه بتوانند قدرت خود را توسعه دهند و دیگر نام یک کشور در میان نباشد سلسله نهاد‌های بین المللی را ایجاد کردند و به آن‌ها مشروعیت دادند. در واقع از این طریق به نام دنیا به سراغ ملت‌ها و فرهنگ‌ها رفتند.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه استعمارگران نظام حقوقی و ارزشی سازمان‌های بین المللی مانند یونسکو، آژانس بین المللی اتمی، سازمان ملل، سازمان بهداشت جهانی و سازمان‌هایی از این دست را از آن خود کردند، تصریح کرد: این سازمان‌ها یک وظیفه بیشتر ندارند و آن این است که کشور‌های دنیا را طبق استاندارد‌های غرب خواسته به صف کنند و در این راستا مثلا در زمینه فرهنگی و آموزشی ۲۰۳۰ بیرون می‌آید و یا وقتی مسئله پولشویی پیش می‌آید اف‌ای تی اف را پیش می‌کشند.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه یک جریان وجود دارد که به عقبه تاریخی خود تعهدی ندارد و تصور می‌کند و مردم ما را نیز مانند سایر مردم دنیا می‌داند، تصریح کرد: این جریان برای این کارکرد اجتماعی و حداقل کارکرد سیاسی قائل نیستند در واقع این جریان، چون نگاه آخرت گرا ندارد پس آرمان شهر و مدینه فاضله آن‌ها همین ظواهر دنیایی است.

وی افزود: افراد این جریان و فرزندان آنها، چون چند سالی را در آن طرف زندگی کرده اند بنابراین دنیا جلوی چشم آن‌ها زینت داده شده و دوست دارند که ما هم مثل آن‌ها شویم. در هر حال عده‌ای از این جریان کاملا سکولار شده اند و عده‌ای هم که اهل دین هستند می‌گویند که چرا باید جامعه را به زحمت بیندازیم.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه همه طرفداران اف‌ای تی اف قبول دارند که این یک قرارداد استعماری یک طرفه است و با پذیرش آن ما باید به تعریف تروریسم شورای امنیت سازمان ملل تن بدهیم گفت: در واقع دارند آگاهانه FATF را می‌پذیرند، ولی می‌گویند چاره چیست باید این چارچوب را بپذیریم.

عضو هیئت رئیسه مجلس گفت: آقایان می‌گویند الان که آمریکا از برجام خارج شده اگر FATF را نپذیریم اروپایی‌ها نیز کنار می‌کشند و ما منزوی می‌شویم.

وی بیان کرد: برادران روسی و چینی که ما را تشویق می‌کردند که به برجام بپیوندیم آقایان می‌گویند که الان ما را تشویق می‌کنندکه به FATF بپیوندیم وگرنه چین و روسیه را نیز از دست می‌دهیم. واقعیت این است که ما وعده الهی را نادیده گرفته ایم، چون FATF نیز صحنه‌ای است مانند خیلی از صحنه‌هایی که اتفاق افتاد و در واقع این صحنه اولین و آخرین صحنه‌ای نیست که برای انقلاب اسلامی اتفاق می‌افتد.

قاضی زاده هاشمی خطاب به دانشجویان گفت: امروز شما خواهران و برادران غیور مجبور هستید از یک صحنه به صحنه دیگر بروید و یک اقدام پارتیزانی انجام دهید تا مانع اتفاقاتی مانند تصویب FATF شوید.

وی با تاکید بر اینکه با وجود مدیران طبقه خسته و بدون آرمان وضع درست نمی‌شود و این اصلاح طلب و اصولگرا ندارد اظهار کرد: باید به مانند اول انقلاب یک نسل انقلابی، آرمان گرا و منسجم روی کار بیاید و امام انقلاب را با وجود چنین جوانانی پیش برد.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه از بین ۴۱ تعهدی که طیب نیا وزیر سابق اقتصاد در قالب FATF داده ۳۹ مورد آن اجرا شده و لایحه پالرمو با ایراد شورای نگهبان مواجه شده است و قرار است به مجمع تشخیص مصحلت نظام برود اظهار کرد: از مجموع ۴۱ مورد لایحه مبارزه با تامین مالی تروریسم مانده که قرار است در مجلس بررسی شود. حرف ما خطاب به موافقان FATF این است که این قضیه را نیز به مانند برجام نکنند و همه چیز را ببخشند.

وی اضافه کرد: حالا که FATF را پذیرفته اند باید این تعهد را بگیرند که پرونده ایران را عادی کنند با این وجود سوال این است که چرا این کار انجام نمی‌شود.

قاضی زاده هاشمی بیان کرد: ما از آقای ظریف پرسیدیم که شما تعهد می‌دهید که پرونده ایران با پذیرفتن CFT عادی شود که او در پاسخ گفت: خیر معلوم نیست. در هر حال ظریف معتقد است باید به CFT بپیوندیم وگرنه در لیست سیاه می‌مانیم با این وجود آقایان باید با صدای بلند به مردم بگویند که دارند از روی ترس به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم می‌پیوندند. آقایان مدام به مجلس فشار می‌آورند و مرتب مکاتبه می‌کنند که کار ما گیر کرده است.

عضو هیئت رئیسه مجلس افزود: سوال این است که ما می‌گوییم آیا با پذیرفتن کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم آیا دنیا حاضر است با ما کار کند که باز هم می‌گویند معلوم نیست.

وی با اشاره به اینکه پاکستان سه سال پیش کنوانسیون CFT را در حالی که در لیست سیاه هم نبوده پذیرفته است گفت: با این وجود این کشور به خاطر یک حکم قضائی برای فردی که تروریست تشخیص داده شده در لیست گروه‌های در شرف خطر قرار گرفته است.

قاضی زاده هاشمی با بیان اینکه ما در قضیه برجام آن قدر نگران نبودیم که در رابطه با پیوستن به CFT نگران هستیم اظهار کرد: در برجام داشته‌های ما را گرفتند و کشور را به عقب بردند، اما این زمینه برای آن‌ها فراهم نشده بود که هر شخص حقیقی و حقوقی جریان مقاومت را تحریم کنند.

عضو هیئت رئیسه مجلس اظهار کرد: بنده در یک مناظره تلویزیونی گفتم که ما با پیوستن به CFT اصلا نگران حماس و حزب الله نیستیم ما نگران کارمندان صدا و سیما هستیم، چون صدا و سیما به عنوان یک نهاد تروریستی معرفی شده است که آقایان در پاسخ می‌گویند اگر در این رابطه با مشکلی مواجه شدیم از سی اف تی بیرون می‌آییم. سوال این است که مگر شما از چند کنوانسیون بیرون آمده اید و حالا که در برجام به شما لگد می‌زنند حاضر نیستید بیرون بیایید.

وی با اشاره به اینکه ۱۲۰۰ شرکت هندی بخشی از مواد اولیه شرکت‌های داروسازی کشورمان را تامین می‌کنند گفت: با این وجود وزارت خزانه داری آمریکا ۷۰۰۰ مکاتبه با این شرکت‌ها انجام داده مبنی بر اینکه با ایران کار نکنید با این وجود ما خسارت شما را می‌دهیم. در هر حال سوال این است که چه کسی اطلاعات این شرکت‌ها را به آمریکا داده است.

وی با بیان اینکه آمریکا می‌خواهد از طریق FATF تمام مسیر‌های تنفس ما را ببندد اظهار کرد: موافقان FATF می‌خواهند تحت عنوان چاره‌ای نداریم آن را به کشور تحمیل کنند و ته کلام آن‌ها هم همین است که چاره‌ای نداریم، فقر داریم و یا مریض داریم.

وی افزود: عصبانیت غربی‌ها به خاطر این است که تصور می‌کردند اگر برجام را گردن ما بگذارند درست می‌شویم، اما دیدیم که انقلاب اسلامی کار خود را پیش می‌برد. در هر حال معتقدیم که پرچم اسلام تمام عالم را فتح می‌کند و به برکت پرچم اسلام و خون شهدا انقلاب اسلامی استمرار می‌یابد.

وی افزود: اگر به کنوانسیون مبارزه با تامین مالی تروریسم بپیوندیم تمام گلوگاه‌های ورودی ارز به کشورمان توسط وزارت خزانه داری آمریکا رصد می‌شود و آن وقت با آشکار شدن این مسیر‌ها ما بیشتر تحریم می‌شویم. در هر حال پیوستن به این کنوانسیون نه تنها تحریم‌ها را تسهیل می‌کند بلکه ما باید در مورد منابع ارزی که وارد کشور می‌شوند نیز توضیح بدهیم و با این وجود حتما مشکلات بیشتر می‌شود منتهی دوستان می‌خواهند مردم مشکلات را بکشند.

وی تاکید کرد: باید امر به معروف و نهی از منکر را در حوزه سیاسی و نسبت به مسئولان احیا کنیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار