کد خبر:۷۱۵۷۵۷

۴۳.۵ میلیون ایرانی کارت ملی هوشمند گرفتند

معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال گفت: از جمعیت ۶۰ میلیون نفری واجدین شرایط دریافت کارت ملی هوشمند (۱۵ سال به بالا) در سطح کشور تاکنون برای ۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر کارت ملی هوشمند صادر شده است.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، معاون وزیر کشور و رئیس سازمان ثبت احوال گفت: از جمعیت ۶۰ میلیون نفری واجدین شرایط دریافت کارت ملی هوشمند (۱۵ سال به بالا) در سطح کشور تاکنون برای ۴۳ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر کارت ملی هوشمند صادر شده است.
حمید درخشان نیا افزود: همچنین سه میلیون نفر نیز کار تکمیل ثبت نام خود را انجام داده اند که با سرعت کارت‌ها صادر و در اختیار افراد قرار می‌گیرد.
وی اظهار داشت: براین اساس تاکنون ۷۶ درصد پروژه صدور کارت هوشمند ملی در کشور انجام شده و امسال باید تکمیل شود برهمین اساس کارت به اندازه کافی در اختیار داریم و مردم با آرامش مسیر ثبت نام برای دریافت کارت ملی هوشمند را طی کنند.
این مقام مسئول اضافه کرد: تلاش می‌شود با پایان صدور کارت ملی هوشمند و تامین سخت افزار‌های لازم بتوانیم همه پرسی‌ها را به صورت الکترونیک در کشور برگزار کنیم.
وی تاکید کرد: با الکترونیکی کردن همه پرسی‌ها از وقوع هرگونه جعل و تقلب جلوگیری می‌شود.
درخشان نیا یادآور شد: در زمان حاضر با همکاری بانک پارسیان و ملت به صورت پایلوت زمینه افتتاح حساب به صورت شبانه روزی فراهم شده و انتظار می‌رود این همکاری و هماهنگی توسعه داشته باشد.
وی با اشاره به تاکید رهبر معظم انقلاب مبنی بر استفاده از تولیدات داخلی گفت: برای بهره گیری از ظرفیت‌های ملی تولید بدنه کارت ملی هوشمند بومی سازی و توسط تولید کنندگان انجام شده است.
درخشان نیا بیان کرد: برهمین اساس بزودی تولید انبوه بدنه کارت ملی هوشمند داخلی در آذر ماه امسال انجام می‌شود و در سال جاری کارت ملی که بدنه آن در داخل تولید شده است در اختیار مردم قرار می‌گیرد.
وی اضافه کرد: براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی مبلغ دریافتی از مردم بابت صدور کارت ملی همان ۲۰۰ هزار ریال است و تغییری نمی‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار