آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۵۹۹۶

کاهش شدید ورود مهاجران به آمریکا

تشدید نظارت‌های امنیتی درباره ورود مهاجران به آمریکا در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ باعث شده است شمار مهاجرانی که به این کشور وارد می‌شوند کاهش یابد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، آسوشیتدپرس در گزارشی درباره تشدید نظارت‌های امنیتی درباره ورود مهاجران به آمریکا در دوره ریاست جمهوری دونالد ترامپ نوشت تعداد پناهجویانی که وارد آمریکا می‌شوند به سبب اقدامات امنیتی شدیدی که دولت ترامپ در پیش گرفته به شدت کاهش یافته است.

مقامات آمریکایی می‌گویند این امر برای امنیت کشور ضرورت دارد. منتقدان نیز می‌گویند این امر به منزله دست کشیدن از نقش آمریکا در امور انساندوستانه است و تبعیض علیه برخی گروه‌ها به ویژه مسلمانان در این روند دیده می‌شود.

در سال مالی منتهی به سی ام سپتامبر حدود بیست و دو هزار و ۴۹۱ پناهجو وارد آمریکا شدند که یک چهارم رقمی است که دو سال قبل اجازه ورود به خاک آمریکا را یافتند. این رقم همچنین پایین‌ترین میزان ورود پناهجویان به خاک آمریکا از زمان تصویب قانون مربوط به سیستم مدرن اسکان پناهجویان در آمریکا توسط کنگره این کشور در سال ۱۹۸۱ است.

در شرایطی که میلیون‌ها نفر در سراسر دنیا تلاش می‌کنند از جنگ و گرسنگی فرار کنند، تعداد مهاجرانی که وارد آمریکا شدند نصف سقف حداکثری است که این کشور برای این امر تعیین کرده بود.

جِن اسمیرز از اعضای یک سازمان خیریه حامی مهاجران و پناهجویان موسوم به چرچ وورلد سرویس (Church World Service) با ابراز تاسف از آمار پایین مهاجرانی که آمریکا اجازه ورود آن‌ها را به این کشور داد، می‌گوید: «این ارقام پایین نشان می‌دهد که آمریکا از داشتن نقش پیشرو در این مسئله روی‌گردان شده است.»

ماه قبل مقامات دولت آمریکا سقف ورود آوارگان و پناهجویان را به این کشور برای سال بودجه‌ای جدید این کشور بیشتر از قبل کاهش دادند و به سی هزار نفر رساندند. مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در آن زمان گفت: آمریکا «دست و دل بازترین کشور جهان از نظر مسئله مهاجرت و حمایت از مهاجران است»، ولی بنا به گفته وی دولت آمریکا می‌بایست به پرونده‌های عقب افتاده پناهجویان رسیدگی کند.

تشدید پروتکل‌های امنیتی درباره اتباع یازده کشوری که دولت آمریکا آن‌ها را به عنوان بزرگترین تهدید بالقوه در نظر می‌گیرد یکی از عوامل این کاهش ارقام است. در سال‌های ۲۰۱۶ و ۲۰۱۷ اتباع چهار کشور از این یازده کشور یعنی ایران، عراق، سوریه و سومالی حدود ۴۱ درصد پناهجویانی را اجازه ورود به آمریکا را پیدا کردند به خود اختصاص دادند. ولی در شرایطی کنونی اتباع این چهار کشور کمتر از دو درصد پناهجویانی را که وارد آمریکا می‌شوند به خود اختصاص می‌دهند.

ترامپ بعد از اینکه در ژانویه سال ۲۰۱۷ به ریاست جمهوری رسید، ممنوعیت سفر اتباع هفت کشور با جمعیت اکثریت مسلمان را به آمریکا اعمال کرد. وزارت امنیت داخلی آمریکا از آن زمان تا کنون فرایند ورود به آمریکا را سخت‌تر کرده است و بر میزان مصاحبه‌ها و کنترل‌های مربوط به سوابق افراد افزوده است.

مقامات آمریکایی اطلاعات بیشتری درباره داوطلبان پناهندگی جمع‌آوری می‌کنند و بررسی‌های امنیتی سطح بالایی انجام می‌دهند. به افسران اداره مهاجرت نیز آموزش‌های لازم برای تعیین معتبر بودن درخواست افراد داده شده است. در شرایط کنونی افسران امنیت ملی و نیز کارشناسان شناسایی پرونده‌های تقلبی، افسران اداره مهاجرت را که مسئول رسیدگی به روند مهاجرت و پناهندگی هستند همراهی می‌کنند.

مقامات می‌گویند این قبیل کنترل‌ها و اقدامات در کوتاه مدت باعث کند شدن روند امور می‌شود.

مقامات آمریکا ادعا می‌کنند این کشور هنوز هم در خط مقدم کمک به افرادی است که از آزار و اذیت و جنگ می‌گریزند به گونه‌ای که این کشور در بین سال‌های ۲۰۰۸ تا ۲۰۱۷ به یک میلیون و هفتصد هزار نفر بنا به دلایل انساندوستانه مجوز اسکان دائم را در این کشور داد.

دولت آمریکا در فرایند تعیین پناهجویانی که اجازه ورود دارند نیز ترجیحا افرادی را بر می‌گزیند که اهل کشور‌هایی باشند که اکثریت جمعیت آن‌ها مسلمان نباشد. پناهجویان اوکراینی و جمهوری دموکراتیک کنگو در سال ۲۰۱۸ بیش از ۴۶ درصد پناهجویانی را که وارد آمریکا شدند به خود اختصاص دادند این در حالی است که این رقم در سال ۲۰۱۶ حدود ۲۲ درصد بود.

تعداد پناهجویان مسلمان نیز که اجازه ورود به خاک آمریکا را پیدا می‌کنند به شدت کاهش یافته است. در سال ۲۰۱۸ حدود ۶۳ درصد پذیرش پناهجویان به مسیحیان مربوط می‌شد و این در حالی است که این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۴۰ درصد بود. میزان پذیرش مسلمانان نیز از ۴۲ درصد در سال ۲۰۱۷ به ۱۴ درصد در سال ۲۰۱۸ رسید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار