کد خبر:۷۱۶۳۵۶
قاضی زاده هاشمی:

مشکلی برای فعالیت و حمایت شرکت‌های دانش بنیان حوزه دارو‌های هایتک وجود ندارد

وزیر بهداشت با اشاره به شرکت‌های دانش بنیان تولید کننده دارو‌های هایتک گفت: خوشبختانه مشکلی برای فعالیت شرکت‌هایی که در این حوزه فعالیت می‌کنند وجود ندارد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو حسن قاضی زاده هاشمی وزیر بهداشت درحاشیه امضای تفاهمنامه مشترک با معاونت علمی در جمع خبرنگاران بیان کرد: وظیفه وزارت بهداشت طراحی و اجرای معماری اصلی برای شرکت‌های دانش بنیان است و بقیه باید در اختیار شرکت‌ها و استارت آپ‌ها قرار بگیرند.

وی ادامه داد: فرصت‌ها و فعالیت‌هایی که درقالب قوانین موجود در شرکت‌های دانش بنیان و گروه‌های فعال در قالب شتاب دهنده‌ها باید مطلع شوند لیست مفصلی است که آن‌ها باید این موارد را مطالعه کنند و برای فعالیت اجازه کار پیدا کنند.

وزیر بهداشت درباره شرکت‌های دانش بنیان تولیدکننده دارو‌های هایتک و خاص عنوان کرد: هیچ مشکلی برای فعالیت و حمایت شرکت‌های دانش بنیان فعال در حوزه داور‌های خاص و هایتک وجود ندارد و تقریبا هر روزه پروژه‌ای از این شرکت‌ها تحت معاونت علمی و سازمان غذا و دارو قرار می‌گیرد و به تبع آن‌ها رشد می‌کند.

وی ادامه داد: در حال حاضر بالغ بر ۵۸ قلم دارو از سوی این شرکت‌های دانش بنیان کار شده است که ظرف یک الی ۲ سال آینده به بازار ارایه خواهند شد.

وزیر بهداشت هدف از امضای تفاهمنامه با معاونت علمی را آسایش بیشتر مردم، هزینه‌های کمتر و سرعت بیشتر در ارایه خدمات عنوان کرد و گفت: هرچند که زیرساخت‌های فناوری در حوزه سلامت جدی است، اما هدف این تفاهمنامه عمدتا دسترسی راحت‌تر مردم به بهترین خدمات است.

به گفته وی الگو‌های بسیاری در حوزه سلامت دیجیتال در سراسر دنیا وجود دارد و قرار نیست که ما این مسیر را از نو آغاز کنیم بلکه مسیر آن‌ها را با کپی برداری و بومی سازی دنبال می‌شود تا مردم آرامش بیشتری داشته باشند.

سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهور نیز در جمع خبرنگاران بیان کرد: خوشبختانه پتانسیل‌ها و ایده‌های زیادی از سوی نیرو‌های انسانی و جوانان تحصیلکرده برای حوزه‌های شرکت‌های دانش بنیان و استارت آپ‌ها وجود دارد.

وی ادامه داد: اخیرا کتابی را چاپ کرده ایم که بخش عمده‌ای از آن درباره ایده‌های حوزه سلامت و بخش دیگر مربوط به ایده‌های معمولی است. این کتاب در بین پارک‌های علم و فناوری مراکز رشد و شتاب دهنده‌ها توزیع می‌شود.

ستاری بیان کرد: بخش مهم آن است که به سیستم نرم افزاری سنسور‌ها اضافه شوند و خیلی از مسایل آنلاین گردند همچون تشخیص‌های حوزه پزشکی.

وی اظهار داشت: هم اکنون چندین استارت آپ در حوزه سخت افزاری کار می‌کنند، اما شرط آن که استارت آپ‌های بیشتر وارد این بخش شوند این است که بازار خوبی را برای آن‌ها و شرکت‌های دانش بنیان آماده کنیم بدون شک هرچه بازار بزرگتر گردد رقابت بین شرکت‌ها بیشتر می‌شود و آن‌ها توسعه پیدا می‌کنند.

معاون علمی فناوری ریاست جمهور با تاکید براینک بخش عمده‌ای از کمک‌ها و حمایت‌ها در حوزه سلامت دیجیتال است گفت: قطعا در هر مجموعه و شرکت دانش بنیانی مشکلات وجود دارد، اما شرکت‌های فعال در حوزه دیجیتال خیلی مشکلات جدی ندارند ضمن آن که آن‌ها عمدتا خصوصی هستند و با سختی‌ها آشنایی دارند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار