کد خبر:۷۱۶۸۷۱

نشست اتحادیه بین‌المجالس هفته جاری در ژنو برگزار می‌شود

یکصد و سی‌ونهمین نشست اتحادیه‌های بین‌المجالس هفته جاری در ژنو برگزار می‌شود.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، یکصد و سی‌ونهمین نشست اتحادیه بین‌المجالس 22 تا 26 مهرماه با شعار «رهبری پارلمان‌ها در ارتقاء صلح و توسعه در عصر نوآوری و تغییرات فناوری» در ژنو برگزار می‌‌شود. 

نمایندگان اعزامی به این نشست علاوه بر شرکت در مجمع عمومی و شورای بین‌المجالس در کمیته‌های دائمی صلح و امنیت بین‌الملل، توسعه پایدار و تجارت،  دموکراسی و حقوق بشر، امور سازمان ملل،‌ نشست زنان، نشست جوانان، نشست گروه آسیا پاسفیک و پنل‌های تخصصی حضور خواهند داشت. 

سیده فاطمه حسینی به عنوان سرپرست هیات، پروانه مافی، کاظم جلالی، علی‌اصغر یوسف‌نژاد، سیدمصطفی ذوالقدر، محمد باسط درازهی، علی نجفی خوشرودی و اسفندیار اختیاری هیات اعزامی مجلس شورای اسلامی ایران به این نشست را تشکیل می‌دهند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار