آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۷۱۱۹

قدردانی ترامپ از ترکیه برای آزادی کشیش آمریکایی

رئیس‌جمهوری آمریکا هرگونه معامله بر سر آزادی کشیش آمریکایی با ترکیه را رد کرد.
به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا امروز (شنبه) از ترکیه برای آزادی اندرو برونسون، کشیش آمریکایی که در این کشور بازداشت شده بود تشکر کرد و گفت که این اقدام می‌تواند به بهبود روابط میان دو کشور منجر شود. وی با اینحال فرضیه معامله با ترکیه برای آزادی این کشیش را رد کرد.
ترامپ امروز در توییتی نوشت: من برای گروگان‌گیری معامله نمی‌کنم. با اینحال قدردانی زیادی از طرف آمریکا وجود دارد که به روابط خوب و شاید بزرگ بین آمریکا و ترکیه منجر شود.
برونسون که از ماه جولای در بازداشت خانگی به سر می‌برد روز جمعه ترکیه را ترک کرد. ترامپ گفته که در کاخ سفید با وی دیدار خواهد کرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار