آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۷۸۱۰

اخراج یکی از همدستان حمله ۱۱ سپتامبر از آلمان

دولت آلمان یکی از شرکای برنامه‌ریزان حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ در نیویورک را از این کشور اخراج کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، دولت آلمان منیر المتصدق، یکی از شرکای برنامه ریزان حادثه تروریستی ۱۱ سپتامبر ۲۰۰۱ و از اعضای گروه القاعده را از آلمان اخراج کرد و به مراکش فرستاد.

بر این اساس، این تبعه مراکشی ۴۴ ساله که پیشتر در دادگاه‌های آلمان محاکمه شده است، در زندان فولزباتل، هامبورگ، دوران حبس خود را سپری می‌کرد. او اخیرا با بالگرد از هامبورگ به فرانکفورت منتقل شد و با همراهی پلیس فدرال آلمان، از آنجا با هواپیمایی به کازابلانکا در مراکش اعزام شد تا مابقی عمر خود را در کشور زادگاه خود سپری کند.

به گفته مقامات آلمانی، متصدق پس از انتقال به مراکش، تا پیش از ۳ آوریل سال ۲۰۶۴ حق بازگشت و یا سفر به آلمان را ندارد.

متصدق در سال ۱۹۹۳ برای نخستین بار به آلمان رفت و به تحصیل در رشته مهندسی الکترونیک پرداخت

او یکی از اعضای وابسته به گروه تروریستی القاعده است که فعالیت خود را به عنوان یکی از سلول‌های مخفی این گروه در هامبورگ آلمان آغاز کرد و در سال ۲۰۰۶ به اتهام حمایت از محمد عطا، تروریست مصری و یکی از معماران پشت پرده حادثه ۱۱ سپتامبر بازداشت، محاکمه و به ۱۵ سال زندان محکوم شد.
 
اخراج یکی از همدستان حمله ۱۱ سپتامبر از آلمان

دولت آلمان پس از پایان دوران محکومیت او، تصمیم گرفت او را از این کشور اخراج کند که این تصمیم اخیرا اجرایی شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار