
گلستانه در گفتگو با دانشجو:
پذیرش خوابگاههای خلیج فارس بوشهر در مقطع کارشناسی بیش از ظرفیت بود/ تمام متقاضیان مقطع دکتری اسکان داده شدند
معاون فرهنگی و دانشحویی دانشگاه خلیج فارس بوشهر گفت: اسکان ۹۶ درصد از دانشجویان ورودی جدید دختر مقطع کارشناسی و حدود ۸۵ درصد از دانشجویان پسر انجام شده است.
سید موسی گلستانه، معاون فرهنگی و دانشحویی دانشگاه خلیج فارس بوشهر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص اسکان دانشجویان ورودی جدید در خوابگاهها گفت: اسکان ۹۶ درصد از دانشجویان ورودی جدید دختر مقطع کارشناسی و حدود ۸۶ درصد از دانشجویان پسر انجام شده است.
وی افزود: مابقی دانشجویان ورودی جدید نیز نا به خواست خود در خوابگاههای دانشجویی اسکان داده نشدند و اقدام به اجاره خانه کرده اند.
گلستانه بیان داشت: اسکان دانشجویی ۱۰۰ درصد دانشجویان متقاضی مقطع دکتری دانشگاه نیز انجام شده و در خوابگاهها مستقر شده اند.
وی ادامه داد: البته امسال پذیرش خوابگاه، تا حدی بیش از میزان ظرفیت بود و به همین دلیل تعداد دانشجوهایی که در یک اتاق اسکان داده شده اند بیش از ظرفیت معمول است، ولی کلیه اتاقها برای اسکان دانشجوها تجهیز شده اند و اتاقها و راهروها و سرویسهای بهداشتی و حمام خوابگاههای دختران و پسران رنگ آمیزی و بازسازی و نوسازی شده اند و از این نظر مشکلی وجود ندارد و تنها موضوعی که موجب نارضایتی برخی از دانشجویان شد، افزایش ظرفیت اتاقها بود.
معاون فرهنگی دانشحویی دانشگاه خلیج فارس بوشهر اضافه کرد: به طور کلی دانشگاه خلیج فارس بوشهر دارای ۱۱ خوابگاه است که حدود ۶ خوابگاه در نزدیکی دانشگاه قرار دارند و مابقی خوابگاهها در سطح شهر هستند و هزینههای اسکان دانشجویان در خوابگاه طبق مصوبات صندوق رفاه دانشجویی است.
وی تاکید کرد: امسال حدود ۲ و نیم میلیارد تومان صرف تعمیرات ۵ خوابگاه دانشگاه و سلف سرویسها شد و سعی ما بر این بود که اکثریت دانشجویان را در خوابگاهها اسکان دهیم.
گلستانه یادآور شد: متاسفانه بی ثباتی اقتصادی و افزایش قیمتها تا حدی بر روی کیفیت غذاهای دانشگاه تاثیر گذاشته و به همین دلل در حال حاضر در صدد تعویض پیمانکار هستیم تا رضایت دانشجویان از کیفیت غذاهای دانشجویی را جلب کنیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.