کد خبر:۷۱۸۱۶۹
لطیفه در گفتگو با دانشجو:

اولین فیلتر تصفیه آب نانو با قابلیت احیا در کشور تولید می‌شود

مدیر فنی شرکت نوآوران فناوری سلامت آرمان گفت: اولین فیلتر تصفیه آب در ابعاد نانومتری با قابلیت احیا در کشور تولید می‌شود.

 

فرزاد لطیفه مدیر فنی شرکت نوآوران فناوری سلامت آرمان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو اظهار کرد: شرکت ما در زمینه محصولات نانو فعالیت دارد و محصول ما با نام کرایوژل از بستر اکسید سیلیس تولید شده و در این محصول موفق شدیم برای اولین بار در ایران حفره‌هایی در سایز نانومتری ایجاد کنیم.

وی افزود: متوسط قطر این حفره طبق آزمون‌های سنجشی که انجام شده ۱۰ نانومتر بوده و میزان تخلخل محصول بالای ۹۸ درصد گزارش شده است.

لطیفه گفت: میزان سطحی که در این محصول ایجاد شده بین ۷۰۰ تا ۱۰۰۰ متر مربع به ازای هر گرم از این محصول است که کاربردهای مختلفی دارد، به زبان ساده یعنی یک اسفنج در مقیاس نانومتری تولید کردیم که اولین کاربرد آن به عنوان جاذب بوده و دومین کاربرد به عنوان بستر برای سایر صنایع مورد استفاده قرار می گیرد زیرا سیلیس ماده‌ای است که تقریبا خنثی بوده و در صنعت مشکلی ایجاد نمی کند.

وی تصریح کرد: اگر سطح این محصول را بتوانیم اصلاح کنید در صنایعی همچون پتروشیمی، نفت، رنگ، شیشه و صنعت آب و تصفیه مورد استفاده قرار می گیرد.

لطیفه ادامه داد: در حال حاضر به طور خاص بر روی صنعت آب و تصفیه آب و پس‌‌آب‌های صنعتی کار می‌کنیم و امیدواریم بتوانیم به زودی اولین فیلتر نانو ساخت داخل در مقیاس صنعتی و مصارف خانگی را تولید کنیم.

وی در خصوص مصارف خانگی این فیلتر نیز تصریح کرد: برخی وسایل برقی در منازل مثل ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی و یخچال وجود دارد که گاهی به دلیل سختی آب و املاح زیاد آسیب می‌بینند که این فیلتر می‌تواند این سختی آب و املاح را جذب کند.

لطیفه افزود: یکی از مهم‌ترین مزیت‌های این فیلتر این است که قابلیت احیا دارد یعنی فیلترهای موجود در بازار بعد از مدتی اشباع شده و باید دور انداخته شود اما در این تکنولوژی قرار است فیلتری تولید شود که قابلیت احیا دارد، یعنی پس از گذشت مدت ۶ ماه تا یک سال با قرار دادن فیلتر در یک محلول آب و نمک ساده مجدد فیلتر احیا و قابل مصرف می‌شود.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار