آخرین اخبار:
کد خبر:۷۱۸۷۶۴

نشریه هیل: ترامپ دوست دارد جانشین نیکی هیلی زن باشد

رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده است ترجیح می‌دهد جانشین «نیکی هیلی»، سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل یک زن باشد.

ترامپ ترجیح می‌دهد جانشین هیلی زن باشدبه گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از پایگاه اینترنتی هیل، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا گفته است ترجیح می‌دهد جانشین نیکی هیلی، سفیر پیشین آمریکا در سازمان ملل یک زن باشد.

وی یادآور شد در حال حاضر، مشغول بررسی چند گزینه برای این منصب است.

ترامپ عصر دیروز یکشنبه در جمع خبرنگاران کاخ سفید با اشاره به اینکه ترجیح می‌دهد جانشین هیلی زن باشد، اعلام کرد با سه کاندید زن و دو کاندید مرد برای جانشینی نیکی هیلی مصاحبه کرده است.

او گفت: شاید دو سال قبل، این منصب [سفیر آمریکا در سازمان ملل]به فریبندگی امروز نبود و از اهمیت چندانی برخوردار نبود. وی سپس با اشاره به استعفای نیکی هیلی ادامه داد: من تعجب می‌کنم چرا [او استعفا داد]. این منصبی بسیار مسحورکننده است.

خبر استعفای نیکی هیلی، سفیر آمریکا در سازمان ملل سه شنبه گذشته به شکلی غیرمنتظره منتتشر شد و ساعتی بیشتر طول نکشید که دونالد ترامپ با استعفای وی موافقت کرد. گفته می‌شود علت استعفای او گزارش یک نهاد ضدفساد علیه او در خصوص انجام هفت سفر با هواپیما‌های لوکس خصوصی بود؛ پرواز‌هایی که هزینه آن را روسای صنایع در کارولینای جنوبی به عنوان هدیه تقبل کرده بودند.

هیلی پس از استعفا، هرگونه گمانه زنی در خصوص شرکت در انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۰ آمریکا را رد و اعلام کرد قرار است به عنوان نماینده ترامپ در امور افغانستان به فعالیت خود ادامه دهد.
 
نشریه هیل: ترامپ دوست دارد جانشین نیکی هیلی زن باشد

پس از استعفای هیلی، برخی گمانه‌زنی‌ها حاکی از انتخاب هدر نائورت، سخنگوی وزارت خارجه آمریکا به جای نیکی هیلی بود. دینا پاول، معاون سابق مشاور امنیت ملی رئیس جمهور آمریکا هم که در ابتدای سال میلادی جاری دولت را ترک کرد از جمله کسانی بود که پیشتر نام او در میان نامزد‌های احتمالی برای تصدی مقام نمایندگی آمریکا در سازمان ملل به چشم می‌خورد.

تاکنون نامی از گزینه‌هایی که ترامپ با آن‌ها مصاحبه کرده، برده نشده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Australia
۲۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶
اگر ترامپ منظور خاصی ندارد دخترش را بعنوان نماینده آمریکا در سازمان ملل انتخاب کند انوقت دامادش که یک صهیونیسته در خدمت اسرائیل است
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار