کد خبر:۷۱۹۷۵۵
با همت دانشگاه شریف؛

دانشجویان در مسابقات طراحی و ساخت شناورهای دریایی با یکدیگر رقابت کردند

ششمین دوره‌ی مسابقات طراحی و ساخت شناور‌های دریایی با تلاش دانشگاه صنعتی شریف با حضور ۲۸ تیم دانشجویی در باغ موزه‌ی دفاع مقدس تهران برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی شریف، ششمین دوره‌ی مسابقات طراحی و ساخت شناور‌های دریایی با تلاش دانشگاه صنعتی شریف و همزمان با چهارمین جشنواره دریا مسیر پیشرفت در در باغ موزه‌ی دفاع مقدس تهران برگزار شد.

در این دوره از مسابقات، تیم‌هایی از دانشگاه‌های صنعتی شریف، صنعتی بیرجند، دانشگاه فنی حرفه‌ای کرمانشاه، امام خامنه ای، صنعتی بابل، باهنرکرمان، بوعلی سینا، خلیج فارس، فردوسی مشهد، دریانوردی چابهار، آموزش عالی پاسارگاد، آموزش عالی خاوران و ارگان‌های مختلف از جمله جهاد خودکفایی نداجا و موسسه آموزش کشتیرانی طی روز‌های اول تا سوم آبان ماه با یکدیگر درحال رقابت می‌باشند.


این مسابقات در دو رده‌ی هوشمند و کنترل از راه دور برگزار گردیده و شامل دو آیتم سرعت و قابلیت مانور و همچنین یک آیتم ویژه می‌باشد. شرکت کنندگان باید بدون برخورد با موانع و با بیشترین سرعت ممکن آیتم را تمام کرده و رکورد ثبت کنند. در این دوره از مسابقات آیتم ویژه تحت عنوان اطفاء حریق به صورت تخصصی توسط کمیته فنی مورد بررسی قرار می‌گیرد. در اختتامیه این مسابقات که روز پنج شنبه ۵ آبانماه برگزار خواهد شد با بررسی نتایج بدست آمده از سه تیم در بخش‌های کنترل از راه دور و هوشمند تقدیر خواهد شد و ۱ تیم نیز بعنوان تیم‌های برگزیده در بخش آیتم ویژه و یک تیم به عنوان طراخی برتر انتخاب خواهند شد.


شایان ذکر است، مسابقات طراحی و ساخت شناور‌های دریایی از سال ۱۳۸۷ با هدف ارتباط مناسب بین صنعت و دانشگاه، ارتقاء سطح علمی دانشجویان و ترویج فرهنگ دریایی توسط قطب علمی هیدرودینامیک و دینامیک متحرک‌های دریایی دانشگاه صنعتی شریف تدوین و برنامه ریزی شد. دوره‌های اول، دوم، سوم، چهارم و پنجم این مسابقات به ترتیب در سال‌های ۱۳۸۷، ۱۳۹۰، ۱۳۹۲، ۱۳۹۵ و ۱۳۹۶ برگزار شد و دوره ششم این مسابقات نیز همزمان با چهارمین جشنواره دریا مسیر پیشرفت از روز اول آبانماه سال جاری آغاز گردیده و تا ۳ آبان ماه ادامه خواهد داشت.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار