آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۱۵۱۱
مهدوی مطلق در گفتگو با دانشجو:

۱۳ آبان ۵۸ عزت‌خواهی یک ملت بود/ استکبارستیزی را نباید در یک روز خلاصه کرد

مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۱۳ آبان ۵۸ عزت‌خواهی یک ملت بود که از آستین جوانان آن برای انتقام تاریخی از خیانت‌های آمریکا بیرون آمد و پرده تزویر جریان لیبرال را بالا زد.

شهرام مهدوی مطلق، مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، گفت: نگاه به یوم الله ۱۳ آبان نباید به یک گرامی داشت معمولی و مناسبتی باشد، تعمیق و تداوم حرکت‌های انقلابی و استکبارستیزی، همه نوعی ۱۳ آبان‌های مکرر تاریخ است.

مهدوی مطلق مطرح کرد: اگر در روز ۱۳ آبان تاریخی، هیمنه پوشالی آمریکا در کارزار انقلاب دوم شکسته نمی‌شد، کسی امروز نه باور می‌کرد و نه جرائت داشت که در کنار سفارت آمریکا و در دل ائتلاف استکبار جهانی، در خاک عراق با پای پیاده در رزمایش جهانی مستضعفین در روز اربعین شرکت نماید و شعار لبیک یا حسین سردهد!

مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: کم نبودند و نیستند کسانی که از همان روز اول و حتی حالا، در اقدام هوشمندانه دانشجویان انقلابی شبهه و تردید ایجاد کردند. اگر نبود مهر تایید امام انقلاب و آن هم با غلظت هرچه تمام‌تر به عنوان انقلاب دوم، مهم‌تر از انقلاب اول، کسی را یارای مقابله با غوغاسالاری جریان ذی نفوذ وابسته لیبرال و سایر جریان‌های غافل در درون و بیرون نبود.

وی گفت: گذشت زمان و تجارب انبوه روزانه دشمنی‌های آمریکا، ثابت کرد که دشمنی آمریکا با ملت ایران، مبنایی‌تر از آن چیزی است که دیگران فکر می‌کردند.

مهدوی مطلق بیان کرد: آمریکا با روحیه بیداری و خودباوری و اعتماد به نفس ملت ایران و با اساس تمدن ایرانی اسلامی دشمنی و سر ستیز دارد، حال چه موشک داشته باشیم و چه نداشته باشیم؟ چه برجام و اف‌ای تی اف باشد و چه نباشد؟ چه حقوق بشر باشد و چه نباشد. در کودتای ۲۸ مرداد و سرنگونی دولت مصدق که به آمریکا اعتماد داشت، مگر در بلوکه کردن دارایی‌های ایران در بدو انقلاب، مگر در پناه دادن به شاه خائن و طراحی کودتای نوژه و عملیات دلتا در طبس، مگر در به تیرباربستن هواپیمای مسافربری ایران و. مسئله هسته‌ای و موشکی و حقوق بشر و ... در کار بود؟

وی افزود: تسخیر لانه جاسوسی آمریکا، یک اقدام معمولی نبود، یک اقدام احساساتی و فاقد بینش نبود، هرچند که شبهه می‌کنند که در عرف بین الملل، سفارت کشور، جز خاک کشور است و مصون از تعرض، اما وقتی که کشور میزبان، بخشی از خاک خود را با کاربری سفارت و انجام امور دیپلماتیک به کشور دیگری واگذار می‌کند. کشور مهمان حق تغییر کاربری از اقدام دیپلماتیک به کار جاسوسی و شنود و توطئه گری ندارد.

مهدوی مطلق درادامه تاکید کرد: علت سوختن و خردکردن آن همه سند در هنگام درگیری‌ها توسط عوامل سفارت چه بود؛ علی رغم اینکه سند‌های زیادی هم به دست آمد.

مسئول بسیج دانشجویی کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: آنچه را که این روزها، همگان در آینه عملکرد آمریکا می‌بینند، ۳۰ سال پیش امام راحل ما در خشت‌های خام دیوار‌های سفارت استکبار دیده بود که بار‌ها فرمود: آمریکا ام الفساد قرن، شیطان بزرگ و دشمن شماره یک ملت هست و هرچه فریاد دارید بر سر آمریکا بزنید.

وی گفت: ۱۳ آبان را نباید در یک روز خلاصه کرد، چرا که در این روز در تاریخ انقلاب ما حوادث عبرت آموزی است که هرکدام خود منشاء یک حرکت پیش برنده بودند و ۱۳ آبان ۵۸ عزت خواهی یک ملت بود که از آستین جوانان آن برای انتقام تاریخی از خیانت‌های آمریکا بیرون آمد و پرده تزویر جریان لیبرال را بالا زد.

مهدوی مطلق افزود: ۱۳ آبان باید روز بالازدن پرده‌های تزویر مستکبرین داخلی هم باشد. از این رو در یک تبلیغات روانی، امسال این روز را نقطه آغازین خباثت‌های خود اعلام کرده‌اند، هرچند که به گفته رئیس جمهور، آمریکایی‌ها، هیچ اقدام دیگری برای ۱۳ آبان ندارند و هرچه در توان داشتند به میدان مبارزه علیه ملت ایران آوردند..

مهدوی مطلق یاد آور شد: در این میان خوب به یاد داریم که برخی از دولت مردان ما در جریان مذاکرات هسته‌ای و هنگام زمینه سازی برای انعقاد برجام، آشکار و پنهان توصیه می‌کردند که مراسم ۱۳ آبان را خیلی پر رنگ نکنید تا بتوانیم به توافق خوب برسیم، اما حالا نمی‌دانیم پاسخ آن‌ها برای اینکه آمریکا ۱۳ آبان را نقطه شروع خیانت و خباثت‌های جدیدشان، قرار داده‌اند چیست؟ و نمی‌دانیم توصیه‌شان برای مراسم امسال چیست؟ اما یقیناً حضور ملت ایران و خصوصاً دانش آموزان و دانشجویان در ۱۳ آبان امسال، پاسخ محکم‌تری به آمریکا و اعلام انزجار مجدد از استکبار اعم از داخلی خارجی خواهد بود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار