کد خبر:۷۲۲۹۹۷
با امضای یک قرارداد؛

مرکز HSE و Nexus دانشگاه صنعتی امیرکبیر تأسیس شد

با امضاء قرار داد مدیریت و راهبری «مرکز HSE و نکسوس بنیاد دانشگاه امیرکبیر» فعالیت این مرکز آغاز شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، در راستای تحقق اصل ۵۰ قانون اساسی و ضرورت مشارکت مراکز علمی و پژوهشی در جهت ارتقاء دانش فناوری و رعایت ملاحظات محیط زیستی، ایمنی، بهداشت و انرژی در جامعه، قرارداد مدیریت و راهبری «مرکز HSE و نکسوس بنیاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر» منعقد شد.

بر اساس این قرارداد که با حضور احمد معتمدی ریاست دانشگاه صنعتی امیرکبیر، به امضاء یحیی آل اسحق رئیس هیأت مدیره و مجتبی نوریان مدیرعامل و عضو هیأت مدیره بنیاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر از یکسو و بهرام طاهری از سوی دیگر رسید، بهرام طاهری ریاست مرکز HSE و نکسوس بنیاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر را عهده دار شدند و مقرر گردید بهره برداری از امکانات، توانایی و ظرفیت‌های مرکز اعم از منابع انسانی، فنی، بانک‌های اطلاعاتی، توان فکری، تجربی و پژوهشی، ارتباطات ملی و بین الملل و فضا‌های تحقیقاتی به منظور پشتیبانی علمی برای کارگروه ملی HSE و کارگروه ملی NEXUS و ایجاد زمینه‌های جدید کارآفرینی و ایجاد ارزش افزوده از طریق روش‌ها و فناوری‌های نسل نو مرتبط با این زمینه‌ها و اجرای پروژه‌های مطالعاتی، تحقیقاتی و عملیاتی در این زمینه در دستور کار قرار گیرد.

همگون سازی مفاهیم، مصادیق و روش‌های پرداختن به HSE، استاندارد سازی و هماهنگ سازی سیستم‌های HSE در کلیه سطوح در کشور، امکان انتقال تجارب علمی و فنی دستگاه‌ها و نهاد‌ها در کشور، تسهیل مشارکت حداکثری دانشجویان صلاحیت‌دار و علاقه‌مند در انجام پروژه‌ها و فعالیت‌های پژوهشی و توسعه‌ای از جمله مأموریت‌های مرکز HSE و نکسوس بنیاد دانشگاه امیرکبیر است. نتایج حاصل از عملکرد این مرکز میتواند امکان تصمیم سازی برای بهبود وضعیت منابع، وضعیت تولید ناخالص ملی و بهبود کارآفرینی و کاهش خسارات را فراهم نماید.

شایان ذکر است بنیاد دانشگاه صنعتی امیرکبیر با هدف کمک به ارتقاء علمی کشور تأسیس شده است و در این راستا با بهره گیری از ظرفیت‌های موجود در جهت اعتلاء علمی و صنعتی کشور گام بر می‌دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار