آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۳۶۹۹

اعتراف ماکرون به تقسیم کار با ترامپ درباره برجام

رئیس‌جمهور فرانسه می‌گوید آمریکا پذیرفته است دیگر کشورها در توافق با ایران(برجام) باقی بمانند.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، امانوئل ماکرون در گفت‌وگو با سی‌ان‌ان و در پاسخ این سوال که آیا اروپا خواهان جایگزینی یورو به جای دلار در پاسخ به خروج آمریکا از توافق هسته‌ای ایران است؟ گفت: فکر می‌کنم امروز یورو جایگزین چندان مناسبی برای دلار نیست، چرا که در واقع یک امر فرامرزی بین‌المللی برای دلار وجود دارد و ما اروپایی‌ها در تقویت یورو در برابر دلار ناکام ماندیم، البته در این زمینه اقدامات مهمی انجام داده‌ایم اما همچنان ناکافی است.

رئیس‌جمهوری فرانسه گفت: با این حال من از نزدیک سرگرم گفت‌وگو با موسسات مالی در سطح اروپا و دیگر همتایان خود هستم تا ظرفیتی را به وجود آوریم که وابستگی هرچه کمتری به دلار داشته باشیم.

ماکرون افزود: فکر می‌کنم برای نظم و ثبات اقتصاد جهانی شما نیازمند یک پول قوی مانند دلار و همچنین جایگزینی برای آن همچون یورو هستید.

وی همچنین گفت رئیس‌جمهور آمریکا پذیرفت که دیگر کشورها در توافق هسته‌ای با ایران بمانند.

اظهارات ماکرون، موید سخنان ۵ سال پیش روحانی است که گفته بود اروپایی‌ها(نسبت به آمریکا) آقا اجازه هستند.

از سوی دیگر همین سخنان ماکرون تایید می‌کند که خروج آمریکا از برجام و ماندن ۳ کشور اروپایی در برجام برای پایبند نگه داشتن ایران به تعهدات یکطرفه در ازای وعده نسیه، تقسیم کار مشترک میان آمریکا و اروپاست و اروپا قصد ندارد با آمریکا بر سر تحریم‌های ایران درگیر شود.

منبع: کیهان
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۳:۰۴
چماق و هویح
0
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۶:۰۱
تا آخر عمر دولت روحانی مردم را سرگرم بازی بدفرجام میکنند تا رانت خواران و دزدان به منافع نامشروع خود برسند به گفته وزیر بهداشت انتخاب کردید تحمل کنید
1
1
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۲ آبان ۱۳۹۷ - ۰۷:۱۰
روحانی برجام خارج شو وتیر خلاص به روباههای زمانه بزن چرا که چند سال دیگه شایدم دیری نپاید بفهمی که اروپا سر تو ولاریجانی کلاه گذاشتن انوقت تا زنده ای مردم لعنتتان میگویند وقتی میگی اروپا در مقابل امریکا اقا اجازه هستن پس بفهم سرکاری
0
2
پربازدیدترین آخرین اخبار