رئیس دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه اعتقادی به بازنشستگی در حوزه علمی ندارم، گفت: دانشجویان و اساتید بیش از گذشته میتوانند از تجربیات، توانمندیها و پتانسیلهای اساتید بازنشسته و پیشکسوت این دانشگاه استفاده کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید احمد معتمدی رئیس دانشگاه امیرکبیر در مراسم تجلیل از محمد حقیقت کیش از اساتید پیشکسوت دانشکده نساجی دانشگاه صنعتی امیرکبیر وی را از اساتید قدیمی و برجسته دانشگاه به ویژه حوزه نساجی کشور توصیف کرد و گفت: متاسفانه بنده از دانشجویان هم رشتهای دکتر حقیقت کیش نبودم که بتوانم از کلاسهای این استاد بزرگوار در دانشگاه استفاده کنم، اما بعد از اینکه سال ۵۷ از دانشگاه صنعتی امیرکبیر فارغ التحصیل شدم ایشان فعالیت علمی خود را بعد از تحصیل در یکی از دانشگاههای معتبر خارجی در این دانشگاه آغاز کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ۴۰ سال پیش به گستردگی امروز نبود و در آن زمان این دانشگاه بسیار کوچک و هزار دانشجو در اختیار داشت، اما در همین زمان تصمیم دکتر حقیقت کیش برای ورود به کشور و فعالیت در این دانشگاه جای تقدیر و قدردانی دارد. چرا که در آن سالها که همزمان با پیروزی انقلاب اسلامی بود بسیاری کشور را ترک و مهاجرت کردند. اما دکتر حقیقت کیش با روحیه خدمت و تلاشی که داشتهاند در کشور ماندند و بیش از ۴۰ سال فعالیتهای علمی و مسئولیتهای اخلاقی و اجتماعی خود را انجام دادند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر با تاکید بر اینکه من اعتقادی به بازنشستگی به ویژه در حوزه علمی ندارم، گفت: با توجه به اینکه اعتقادی به بازنشستگی در حوزه علمی به ویژه بازنشستگی اساتید در دانشگاهها ندارم، اما بنا بر قانون باید آن را اجرا کنیم. البته ممکن است به لحاظ اداری با اجرای قانون وضعیت فعالیت آنها تغییراتی داشته باشد، ولی از لحاظ خدمت هر اندازه که افراد با تجربهتر باشند خدمات بیشتری را میتوانند به جامعه دانشگاهی ایفا کند.
معتمدی در پایان خاطرنشان کرد: رویه من در دانشگاه صنعتی امیرکبیر به این صورت هست که اساتید و دانشجویان بیش از گذشته بتوانند از تجربه، توانمندی و علم اساتید بازنشسته به ویژه اساتید پیشکسوت در حوزه علمی استفاده نمایند؛ بنابراین همکاری دکتر حقیقت کیش با دانشگاه امیرکبیر به هیچ عنوان قطع نخواهد شد بلکه دانشجویان بیشتر از گذشته میتوانند به از خدمات این استاد بزرگوار بهره ببرند.