آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۴۳۴۳

خبر‌های ضد‌ونقیض از فروپاشی کابینه نتانیاهو و انحلال پارلمان صهیونیست ها

در حالی که برخی منابع خبری از فروپاشی کابینه نخست وزیر رژیم صهیونیستی و برگزاری انتخابات زودهنگام خبر می‌دهند برخی منابع دیگر گزارش دادند که نتانیاهو قصد برگزاری انتخابات زودهنگام را ندارد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، شبکه تلویزیونی المنار در خبری فوری اعلام کرد که کنیست (پارلمان) رژیم صهیونیستی منحل شد و تعیین زمان برگزاری انتخابات زودهنگام در طول ۹۰ روز انجام خواهد شد.

خبرگزاری فرانسه نیز به نقل از یک منبع در کابینه رژیم اسرائیل نوشت که نتانیاهو خواهان برگزاری انتخابات زودهنگام خواهد شد.

رسانه‌های رژیم اسرائیل نیز به نقل از منابع نزدیک به نفتالی بنت رهبر حزب البیت الیهودی بعد از ملاقاتش با نتانیاهو گفتند که ما به سمت انتخابات زودهنگام گام برمی داریم.

اما دفتر نتانیاهو در بیانیه‌ای برگزاری انتخابات زودهنگام را "شایعه" خواند و آن را تکذیب و بر حفظ کابینه دست راستی تاکید کرد.

این بیانیه می‌افزاید نتانیاهو به بنت گفت: است به دلیل چالش‌های امنیتی حساس کنونی برای اسرائیل، نخست وزیر مسئولیت وزارت جنگ را بر عهده خواهد گرفت.

به گزارش جروزالم پست، قرار است دیداری میان سران ائتلاف در روز یکشنبه برگزار شود و احتمالا تاریخ برگزاری انتخابات در این نشست مشخص خواهد شد.

اویگدور لیبرمن وزیر جنگ رژیم صهیونیستی در اعتراض به آتش بس در غزه از کابینه بنیامین نتانیاهو نخست وزیر این رژیم استعفا کرد و کابینه را در معرض فروپاشی قرار داد.

همزمان "نفتالی بنت" وزیر آموزش و رهبر حزب البیت الیهودی خواهان تصدی پست وزارت جنگ از سوی این حزب شد که با مخالفت حزب لیکود روبرو شد و مذاکره در این زمینه بین نتانیاهو و بنت شکست خورد.

بحران در کابینه نتانیاهو و استعفای لیبرمن در پی پیروزی مقاومت فلسطین در برابر رژیم اسرائیل در تجاوزگری اخیر این رژیم به غزه رقم خورد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات شما
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۴۶
اسرائیل باید از صفحه روزگار محمو شود امام خمینی (ره)
0
0
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۲۶ آبان ۱۳۹۷ - ۰۸:۵۹
خداوند رحمت کند شهید بهشتی را که فرمود: ای آمریکا از دست ما عصبانی باش و با این عصبانیت بمیر
و مردم ایران می گویند ای اسرائیل از دست مسلمانان عصبانی باش و با این عصبانیت بمیر (سوره مبارکه صف آیه 2و3)
وما رسالت جهانی داریم وتمام غاصبان و غارتگران ریشه شان بایستی برچیده شود (سوره مبارکه التوبة آیه 33 )
0
0
پربازدیدترین آخرین اخبار