کد خبر:۷۲۴۵۴۹

برنامه‌های ششمین همایش تئاتر مقاومت

ششمین همایش علمی ـ پژوهشی تئاتر مقاومت فردا ، 27 آبان ماه در تئاتر شهر برگزار می‌شود.

به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، ششمین همایش علمی ـ پژوهشی تئاتر مقاومت فردا، ۲۷ آبان ماه در تالار مشاهیر تئاتر شهر برگزار می‌شود.

این مراسم از ساعت ۹ صبح با کلیپ تصویری از ادوار قبل جشنواره تئاتر مقاومت آغاز و کتاب همایش پژوهشی نیز رونمایی می‌شود.

در ادامه مراسم مهرداد رایانی مخصوص درباره کارویژه‌های تئاتر دفاع مقدس  و بهرام جلالی پور از جنگ در روایتی تکه چینانه و غلامحسین دولت آبادی از تأثیر کودتای ۲۸ مرداد بر شکل‌گیری نمایشنامه نویسی متعهد در ایران و لیلی عاج از بررسی عنصر زمان در الگوی روایت نمایشنامه «سه پاس از حیات طیبه نوجوانی نجیب و زیبا» صحبت خواهد کرد.

بخش دوم برنامه که ظهر آغاز می‌شود، فارس باقری از گونه شناسی مفهوم «دیگری» در نمایشنامه سه پاس از حیات طیبه نوجوانی نجیب و زیبا» و صمد چینی فروشان از تئاتر ایران در برزخ دو راهی و فرهاد مهندس پور از هویت ملی و تئاتر دفاع مقدس و رحمت امینی و مرضیه کریمیان از بررسی مفاهیم وحدت و دینداری در جنگ سخن خواهند راند.

بخش سوم مراسم نیز نشست موضوعی آینده تئاتر مقاومت در ایران با سخنرانی فرهاد مهندس پور، شهرام کرمی و اسماعیل شفیعی برگزار می‌شود.

در پایان مراسم لوح تقدیر به کمیته علمی و شرکت  کنندگان مراسم اهدا خواهد شد.

به گزارش فارس، شانزدهمین جشنواره تئاتر مقاومت آذر ماه به دبیری امیر نصیربیگی برگزار خواهد شد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار