بيش از 60 درصد مصوبات دور نخست و دوم سفر دولت به کرمان اجرايي شد
به گزارش خبرنگار «شبکه خبر دانشجو» از كرمان، حبيبالله دهمرده امروز در نشست خبري در جمع خبرنگاران گفت: ثمره دو دور سفر هيئت دولت به اين استان، تصويب 491 مصوبه بود كه 90 درصد از مصوبات دور نخست و 60 درصد از مصوبات دور دوم سفر اجرايي شده است.
وي با اشاره به تاكيد مقام معظم رهبري در مورد سفرهاي استاني تصريح كرد: يكي از ويژگي هاي مثبت دولت دكتر احمدي نژاد، سفرهاي استاني است كه آثار و بركات فراواني در ابعاد مختلف به همراه دارد.
استاندار كرمان با اشاره به مصوبات سفرهاي دور اول و دوم هيئت دولت به استان كرمان خاطرنشان كرد: در سفر گذشته رئيس جمهور به استان كرمان استقبال با شكوهي از وي و هيئت همراه انجام شد و اميدواريم كه اين بار نيز به فضل الهي استقبالي مانند گذشته و حتي باشكوه تر برگزار شود.
لازم به ذکر است، پنجم و ششم خرداد ماه جاري، رئيس جمهور و هيئت همراه ميهمان استان كرمان هستند و 97 طرح از مصوبات سفر مقام معظم رهبري و رياست جمهوري طي اين مدت به بهرهبرداري ميرسد./انتهاي پيام/