
برای گذراندن یک ترم تحصیلی؛
منتخبان گروه دوم از دانشجویان دانشگاه کردستان برای اعزام به خاین اسپانیا معرفی شدند
کیمیا ربیشکر، مائده نوبری، چیمن علافی، و بهنام گویلی جهت بهره مندی از اسکولارشیپ برنامه اروپایی +Erasmus برای گذراندن یک ترم تحصیلی در دانشگاه خاین اسپانیا انتخاب شدند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو؛ کیمیا ربیشکر، مائده نوبری، چیمن علافی، و بهنام گویلی جهت بهره مندی از اسکولارشیپ برنامه اروپایی +Erasmus برای گذاراندن یک ترم تحصیلی در دانشگاه خاین اسپانیا از سوی کمیته ارزیابی دانشگاه انتخاب شدند.
پیرو اطلاع رسانی گروه همکاریهای علمی و بینالمللی دانشگاه کردستان مبنی بر اعزام سری دوم دانشجویان به دانشگاه خاین در حوزههای مهندسی، ۴۹ نفر از دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد واجد شرایط از طریق سایت روابط بین الملل و بصورت آنلاین ثبت نام نمودند.
پس از بررسی درخواستهای ارائه شده در یک کمیته ارزیابی، شامل مدیران گروههای مربوطه (مهندسی مکانیک، کامپیوتر، عمران و صنایع)، ریاست دانشکده مهندسی، مدیر تحصیلات تکمیلی و نمایندگانی از روابط بین الملل دانشگاه- از ۱۲ دانشجوی منتخب مصاحبه حضوری به زبان انگلیسی به عمل آمد.
بر اساس ارزیابی نهایی این کمیته، خانمها کیمیا ربیشکر (دانشجوی کارشناسی مهندسی مکانیک) و مائده نوبری (دانشجوی کارشناسی مهندسی برق)، چیمن علافی (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی برق-مخابرات) و آقای بهنام گویلی (دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع) برای معرفی به دانشگاه اسپانیایی و استفاده از اسکولارشیپ برنامه اروپایی +Erasmus انتخاب شدند.
همچنین پریا وزیری (دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع) و ژیار رحمانی (دانشجوی کارشناسی مکانیک) به ترتیب به عنوان دانشجویان رزرو برای این برنامه در نظر گرفته شدند.
شایان ذکر است شروع این برنامه از فوریه ۲۰۱۹ (بهمن ماه ۱۳۹۷) و برای یک ترم تحصیلی خواهد بود. مبلغ این گرنت برای هر دانشجو ۸۵۰ یورو در ماه، به علاوه پرداخت هزینههای رفت و برگشت میباشد.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.