اسماعيل عفيفه، تهيه كننده سينما در خصوص كيفيت فيلم هاي مقاومت به خبرنگار فرهنگی خبرگزاری دانشجو گفت: كشور ما تاريخ شناخته شده اي دارد كه آگاهي از اين حماسه، كار فيلمسازان حوزه مقاومت و دفاع مقدس را سخت مي كند. در شرايطي كه با مخاطب باهوش و آگاه سرو كار داريم بايد كيفيت و سطح بالاتري را براي فيلم هاي مقاومت در نظر بگيريم.
وي افزود: جنگ تحميلي تاريخ كشور ما است و انتظار مي رود بر اساس مستندات موجود، آثار ارزشي مناسب ساخته شود. در سال هاي اخير فيلمنامه هاي دفاع مقدس و مقاومت به ندرت به اين موضوع توجه كرده اند و روايتي تحريف شده را به نمايش ميگذارند.
عفيفه؛ شرايط تعريف شده براي ساخت فيلم هاي دفاع مقدس و مقاومت را تاريخ گذشته دانست و خاطر نشان كرد: تصميم گيرنده اصلي در ساخت آثار جديد، مديران فرهنگي هستند كه با پايبندي به چارچوب هاي منسوخ شده، مسير روايت فيلم را به تكرار و تحريف مي كشانند. به روز رساني دستورالعمل هاي موجود در ساخت فيلم ها مي تواند تا حدي كيفيت فيلم ها را ارتقا و از خطر تحریف در واقعیت مقاومت جلوگیری کند.
وي عنوان كرد: نمايش مقاومت مردم در سال هاي جنگ نياز به تكنيك و نگاه جديد دارد، جنگ جهاني دوم نمونه بارزي از يك تخصص در فيلم سازي است چرا كه با بهره مندي از تكنيك از مرز زمان عبور كرده و با ساخت فيلم هاي جديد در اين حيطه، مخاطبان بين المللي را جذب مي كند. این در حالی است که جایگاه جنگ تحمیلی از ارزش بیشتری نسبت به این موضوعات برخوردار بوده و قابلیت جذب مخاطب خارجی در آن وجود دارد..
اين تهيه كننده سينما جشنواره بين المللي فيلم مقاومت را اقدامي ضروري در حوزه فرهنگ و هنر معرفي كرد و اذعان داشت: اختصاص جشنواره به حوزه مقاومت بر اهميت موضوع رشادت ها و انقلاب اسلامي مي افزايد اما نحوه برگزاري و بازخورد مناسب آن رسالتي است كه بر گردن مسئولان اين جشنواره است تا پايبندي به اهداف تعريف شده در شوراي راهبردي اين رويداد بزرگ محقق شود.
ناگفته نماند پانزدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت همزمان با هفته بسیج از 5 تا 9 آذر ماه سالجاری به دبیری محمد خزاعی در تهران برگزار خواهد شد.