کد خبر:۷۲۶۵۴۳
صالحی عمران:

توسعه آموزش مهارتی و تربیت نیروی کار ماهر از اولویت‌های دانشگاه فنی حرفه‌ای است

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای گفت: توسعه آموزش مهارتی، تربیت نیروی کار ماهر از اولویت‌های دانشگاه فنی حرفه‌ای است و هم اکنون این دانشگاه زیر نظر وزارت علوم اداره می‌شود.

توسعه آموزش مهارتی اولویت دانشگاه فنی حرفه‌ای است

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ابراهیم صالحی عمران، رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای در نشست ایجاد اکوسیستم کارآفرینی در دانشگاه‌ها که صبح امروز در دانشگاه فنی حرفه‌ای برگزار شد، گفت: کارگاه کارآفرینی به همت و همکاری موسسه پژوهش عالی و دانشگاه فنی و حرفه‌ای راه‌اندازی شده و کارآفرینی مبحث مهمی در دانشگاه هاست که سبب تغییر رویکرد‌های زیادی در دانشگاه‌های سراسر دنیا شده و نسل‌های مختلفی از جمله (اشتغال، کارآفرینی و نوآوری) شده است.

وی در ادامه اظهار کرد: همان گونه که کارآفرینی بسیار مهم است، اکثر دانشگاه‌ها نیز علاقه‌مند به توسعه این بخش هستند. امروزه کارآفرینی به معنای اشتغال است؛ اما از آن می‌توان به عنوان نوآوری نیز یاد کرد. همچنین در این زمینه سوال‌هایی مطرح می‌شود که نقش آموزش عالی در ایجاد اشتغال برای دانشجویان به چه میزان است و اینکه چرا دانشگاه‌ها کارآفرینی ایجاد نمی‌کنند و یا مسئولیت همه این بخش‌ها با دانشگاه‌ها است؟ که این سوالات بسیار در مجلس شورای اسلامی مطرح می‌شود؛ در حالی که همه انتقادات به آموزش عالی نیست اینکه رتبه بندی‌های زیادی برای اشتغال در دانشگاه‌ها وجود دارد، صحیح است؛ اما اینکه همه مسئولیت‌ها برعهده دانشگاه‌ها و آموزش عالی باشد، جایز نیست.

صالحی عمران افزود: دانشگاه‌ها مسئولیت ایجاد اشتغال را برای دانشجویان دارند؛ در حالی که برای ایجاد آن بخش‌های اقتصادی، تجاری، اجتماعی و سیاسی نیز درگیر خواهند شد.

وی در ادامه گفت: مسئله‌ای که کمتر به آن توجه شده این است که قرار نبوده همه فارغ التحصیلان به دانشگاه مراجعه کنند؛ در حالی که امروزه همه فارغ التحصیلان متوسطه به دانشگاه مراجعه می‌کنند و سوالی که در این زمینه مطرح می‌شود، این است که آیا همه خروجی‌های آموزش و پرورش نیز باید به دانشگاه مراجعه کنند؟ در صورتی که در سراسر دنیا کمتر مشاهده می‌شود که فارغ ‌التحصیلان آموزش و پرورش به دانشگاه وارد شوند، بخش عمده‌ای از آنان وارد بازار کار می‌شوند.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای در خصوص تاریخچه فعالیت‌های این دانشگاه تصریح کرد: هم اکنون این دانشگاه با ۱۸۰ هزار دانشجو دارای ۱۷۳ دانشکده در ۱۳۰ شهر دارد و همچنین ۲۰۰۰ کد رشته محل در مقطع کاردانی و کارشناسی، ۱۳۰۰ کارگاه و آزمایشگاه در اختیار این دانشگاه است.

صالحی عمران افزود: ۷۰ درصد دروس در این دانشگاه به صورت عملی هستند که ما بازبینی‌های مجددی برای آن‌ها در نظر گرفته ایم تا به شایستگی‌های لازم برسیم.

رئیس دانشگاه فنی حرفه‌ای توسعه آموزش مهارتی را از اولویت‌های این دانشگاه دانست و گفت: توسعه آموزش مهارتی، تربیت نیروی کار ماهر از اولویت‌های دانشگاه فنی حرفه‌ای است و هم اکنون این دانشگاه زیر نظر وزارت علوم اداره می‌شود که وزارت علوم نیز رسیدگی‌های بسیاری به این دانشگاه می‌کند و امید است ما نیز بتوانیم فعالیت‌های خوبی را در زمینه کارآفرینی ارائه دهیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار