کد خبر:۹۱۶۳۸۲
معاون آموزشی وزیر صمت:

دانشگاه فنی و حرفه‌ای بازوی تربیت نیرو برای وزارت صمت است

معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت معدن و تجارت گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای در میان دانشگاه‌های متنوع کشور نزدیک‌ترین آن‌ها به صنعت و تربیت نیروی کار، فنی و مهارتی است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، برات قبادیان، معاون آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صنعت معدن و تجارت در مراسم امضای تفاهم‌نامه همکاری میان این وزارتخانه و دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای گفت: وزارت صنعت با وزارت علوم سه تفاهم‌نامه در حوزه‌های آموزشی و پژوهشی به امضا رسانده است. یکی از این تفاهم‌نامه‌ها درباره گذراندن فرصت مطالعاتی و پسادکتری صنعتی اساتید در صنعت است. یکی دیگر در ارتباط با رساله‌های دانشجویی بوده که پایان‌نامه‌ها با مشخصه حل مساله، ماموریت‌گرایی و هدفمند در محیط کار انجام شود و سومین تفاهم‌نامه نیز درباره حضور دانشجویان فنی وحرفه‌ای در محیط واقعی کار است.


قبادیان افزود: در میان دانشگاه‌های متنوع کشور نزدیک‌ترین آن‌ها به صنعت، معدن و تجارت و تربیت نیروی کار، فنی و مهارتی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای است. یکی از ویژگی‌های خوب این دانشگاه گستردگی در سراسر کشور است و این در حالی است که صنعت، معدن و تجارت نیز در گستره ایران حضور دارد. از این رو این دانشگاه می‌تواند بازوی توانمند علمی، فنی و مهارتی برای تربیت نیروی کار برای وزارت صمت باشد.


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت ادامه داد: در سال‌های اخیر این همکاری نزدیک‌تر شده است. وزارت صنعت در جلسه‌های تدوین برنامه‌های آموزشی دانشگاه فنی‌وحرفه‌ای سهم دارد و در این جلسه‌ها برای رفع نیاز واقعی صنعت حضور می‌یابد. تقاضا‌های وزارت صنعت، معدن و تجارت پیرامون تربیت نیروی مهارتی در برنامه‌های آموزشی مورد نظر قرار می‌گیرد.


وی تاکید کرد: باید این آموزش‌ها را در بخش عملی و اجرایی در محیط کار و صنعت وارد کنیم. وزارت صمت ۹۰۰ شهرک صنعتی که عمدتا صنایع کوچک و متوسط است و همچنین صنایعی بیرون از شهرکت‌های صنعتی دارد. می‌توان گفت در طول تاریخ حیات صنعت و دانشگاه همچنین مشارکت و رغبتی که امروز وجود دارد، وجود نداشته است.


قبادیان گفت: خیر و برکت این همکاری به دانشگاه و صنعت رسیده و نفع نظام، مردم و کشور در این است. امیدوارم روزی برنامه‌های آموزشی به سمتی رود که دانشجو یک ترم در محیط صنعت و یک ترم در دانشگاه باشد. صنعت، معدن و تجارت بیش از یک سوم اقتصاد کشور را شامل می‌شود و امضای چنین تفاهم‌نامه‌هایی شاهد شکوفایی هر دو بخش صنعت و دانشگاه خواهد بود.


وی در پایان گفت: با امضای این تفاهم‌نامه‌ها تعهدات ما نسبت به هم از امروز آغاز شده و به امید خدا بتوانیم در وزارت صنعت، معدن و تجارت به تعهدات خود عمل کنیم.

 

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار