آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۷۲۰۰

آوایی: ایران ۱۴۰۴ جز با حمایت همه جانبه از کودکان محقق نمی‌شود

وزیر دادگستری گفت: ایران در چشم انداز ۱۴۰۴ کشوری توسعه یافته با هویت انقلابی و اسلامی خواهد بود و دستیابی به این چشم انداز مستلزم رشد همه جانبه کودکان امروز است.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید علیرضا آوایی وزیر دادگستری کشورمان صبح امروز در کنفرانس منطقه‌ای حقوق کودک که با شعار «عدالت برای کودکان و نوجوانان» برگزار شد با اعلام این مطلب افزود: امیدوارم نتیجه چنین کنفرانس‌هایی گامی رو به جلو در جهت حمایت بیشتر از کودکان باشد

آوایی گفت: کودک عصاره وجود انسان‌ها است و همانطور که انسان دارای کرامت است کودک نیز دارای کرامت است و از حقوق مساوی و حتی در برخی موارد حقوق بالاتری دارد

وی گفت: حمایت از حقوق کودک باید سرخط اقدامات ما باشد و در اسلام هم بر حقوق متعدد کودکان مظیر بهداشت و تغذیه و تامین اجتماعی و زندگی خوب برخوردار است.

وزیر دادگستری افزود: بهره‌مند شدن کودک از همه حقوق خود مستلزم این است که این حقوق از سوی جامعه و حکومت‌ها پذیرفته شود و در عین کال ناتوانی و رشد نیافته بودن کودک نیاز‌های او به مراقبت‌های ویژه ضرورت حمایت همه جانبه از او را بیش از پیش نشان می‌دهد.

آوایی گفت: در ایران کودکان پناهنده و تحت سرپرستی از حقوق یکسان برخوردارند و از ان‌ها حمایت شده است و والدین و سرپرستان و دولت همگی در برابر کودکان و نوجوانان وظایفی برعهده دارند.

وی تصریح کرد: ایران در راستای تحقق همه حقوق افراد زیر ۱۸ سال در سال‌های اخیر اقدامات متعددی انجام داده است که دستاورد‌های خوبی هم داشته هرچند که دستیابی به وضعیت مطلوب مستلزم رفع موانع موجود است.

وزیر دادگستری اضافه کرد: ایران در چشم انداز ۱۴۰۴ کشوری توسعه یافته با هویت انقلابی و اسلامی خواهد بود و دستیابی به این چشم انداز مستلزم رشد همه جانبه کودکان امروز است.

آوایی گفت: دستیابی به این چشم انداز نیازمند اجرای همه جانبه کنوانسیون حقوق کودک است و ما وظیفه رصد و پایش اجرای این کنوانسیون هستیم تا برنامه جامع عمل حقوق کودک به درستی اجرا شود.

وی تصریح کرد: این برنامه جامع مبتنی بر برابری و عدم تبعیض میان همه کودکان و نوجوانان زیر ۱۸ سال است و هیچ کودک و نوجوانی نباید به دلیل سن و جنس و تابعیت و قوم و دارایی و مکنت دچار تبعیض شود و درگیر بهره کشی قرار گیرد.

وزیر دادگستری خاطرنشان کرد: منافع عالی کودک و نوجوان در تمام بخش‌های این برنامه مورد توجه قرار گرفته است و باید هر برنامه‌ای که پیش بینی می‌شود در راستای افزایش منافع کودکان باید باشد.

وی ادامه داد: نقد پذیری و پاسخ گویی همه مسیولان و قانونگذاران و خلاصه همه افراد مرتبط با حقوق کودکان باید پاسخ گو و نقد پذیر باشند و درباره عملکرد خودشان پاسخ مناسبی ارایه کنند.

آوایی گفت: یکی دیگر از ارزش‌های قید شده در برنامه جامع حقوق کودکان موضوع خانواده است، زیرا خانواده مهمترین رکن بوده، زیرا محیطی است که از جانب ان مورد حوایت قرار میگیرد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار