کد خبر:۷۲۷۲۳۲
با حضور پژوهشگران و اساتید دانشگاه‌ها؛

همایش بین‌المللی مهاجرت در دانشگاه اصفهان برگزار شد

زمینه‌های همکاری پژوهشی مشترک بین ایران و اتحادیه اروپا در کنفرانس پژوهش در زمینه «مهاجرت؛ چالش‌ها و تشریح راه حل‌ها» در دانشگاه اصفهان بررسی شد.

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سید کمیل طیب، مدیر دفتر همکاری‌های علمی بین المللی دانشگاه اصفهان، با اشاره به برگزاری همایش بین المللی پژوهش مهاجرت در این دانشگاه، گفت: در این کنفرانس بین المللی مسوولان و کارشناسان اتحادیه اروپا و کارشناسان و استادان دانشگاه‌های کشورمان در قالب طرح 'افق ۲۰۲۰، برنامه کاری برای تحقیق و نوآوری (۲۰۲۰ (HORIZON و با توجه به اهمیت موضوع مهاجرت را بررسی کردند.

طیبی با بیان اینکه کارشناسانی از ایران، اسپانیا، اتریش، سوییس، افغانستان، نروژ و اسکاتلند نزدیک به ۲۰ مقاله و سخنرانی در کنفرانس پژوهش در زمینه مهاجرت: چالش‌ها و تشریح راه حل‌ها  در دانشگاه اصفهان ارائه کردند.
 
وی هدف از برگزاری این رویداد را، ایجاد فرصتی برای پژوهش‌های بیشتر در باره مهاجرت و اجرای طرح‌های مشترک پژوهشی بین دانشگاه‌ها و مراکز علمی ایران با اتحادیه اروپا در باره این موضوع بیان کرد.

سفیر اتریش در تهران نیز در این کنفرانس گفت: ایران و اتحادیه اروپا با چالش‌های زیادی در باره مهاجرت مواجهند و یکی از اهداف برگزاری این رویداد، به اشتراک گذاشتن تجربه ها، تعریف و اجرای طرح‌های تحقیقاتی مشترک و تجزیه و تحلیل داده هاست.

اشتفان شولتز (Stefan Scholz)، این کنفرانس را از مهمترین رویداد‌ها در همکاری ایران و اتحادیه اروپا خواند و افزود: با برگزاری این کنفرانس به همراه کشور‌هایی مانند ایران به سیاستگذاری مشترکی در باره مهاجرت می‌رسیم .

وی  با اشاره به اینکه ایران از سال ۲۰۱۷ وارد ۲ طرح تحقیقاتی اروپا با نام‌های 'افق ۲۰۲۰' و 'اراسموس پلاس' شده است، گفت: این کنفرانس در راستای طرح افق ۲۰۲۰ برگزار شد و روز چهارشنبه نیز گردهمایی دیگری در باره طرح‌های پژوهشی مشترک بین ایران و اتحادیه اروپا و تبادل استاد و دانشجو در دانشگاه اصفهان برگزار می‌شود.

اراسموس پلاس، برنامه بورس آموزشی تحت حمایت اتحادیه اروپاست که با هدف سازماندهی تبادل دانشجو بین دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی اروپا و سایر نقاط جهان راه اندازی شده است.

اتحادیه اروپا برنامه افق ۲۰۲۰ را با هدف ارتقای سطح علمی و توسعه فناوری در قالب طرحی ۶ ساله از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۰ میلادی در دست اجرا دارد که بیش از ۸۰ میلیارد یورو برای آن در نظر گرفته شده است.

دانشگاه اصفهان به عنوان دانشگاه جامع و مادر استان اصفهان دارای حدود ۱۵ هزار دانشجو و ۶۵۰ عضو هیات علمی و یکی از دانشگاه‌های برتر کشور است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار