کد خبر:۷۲۷۲۹۲
گزارش بیست|

برون سپاری پروژ‌ه‌ها راهی برای ارتقای شرکت‌های نوپا/ استارت‌آپ‌ها پل ارتباطی صنعت و دانشگاه هستند

در دنیای امروز دیگر کمتر شرکت یا صاحب ایده‌ای را خواهید دید که چمدان به دست دنبال ارائه کار خود و یافتن سرمایه گذار باشد، چون با استفاده از دنیای اینترنت به سادگی طرح‌شان را به صاحبان سرمایه معرفی می‌کنند.

گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، حمیده آقاجانی- در دنیای مدرن و پیشرفته امروز دیگر صاحبان مشاغل فرصت این را ندارند که بخواهند به صورت دستی و یا با سیستم کاغذی پروژ‌های خود را برون سپاری کنند. سیر تحول و سرعت رشد سیستم‌های ارتباطی آنلاین به گونه‌ای شده که هر فرد و یا شرکتی به سادگی و از پشت میز کار خود با یک رایانه و اتصال به اینترنت از جزئیات یک پروژه آگاه می‌شود و حتی قرارداد‌هایی به امضا می‌رسد.

در بسیاری از کشور‌های دنیا برای انجام پروژه‌ها و یا برگزاری مناقصه دیگر از سیستم کاغذی استفاده نمی‌شود بلکه با ایجاد یک سایت و تنظیم فرم‌های محرمانه اطلاعات متقاضیان و صاحبان ایده جمع‌آوری و اطلاعات عمومی در اختیار همه قرار می‌گیرد.

در کشور ما نیز هنوز بسیاری از تعاملات به صورت دستی و یا با رابطه و معرفی افراد به یکدیگر انجام می‌شود که این روند ایرادات بسیاری در پی دارد. یکی از این ایرادات شاید کندی روند کار باشد، از طرفی ممکن است برخی افراد و شرکت‌ها با ایجاد رابطه و لابی پروژه‌های بسیاری را انجام دهند و گروهی دیگر با وجود داشتن تخصص و توانایی نتوانند در بازار رقابتی وارد شوند.

چند سالی است که استارت‌آپ‌ها در حوزه‌های مختلف ورود پیدا کردند و توانسته اند نقش موثری در پیوند مشترکات و غیرمشترکات ایجاد کنند و انجام بسیاری از کار‌های روزمره را برای افراد آسان سازند. حالا یک شرکت استارت‌آپی در ایران با تفکر پیوند صاحبان مشاغل و متقاضیان اجرای پروژه‌ها به دنبال اشتغالزایی در حوزه‌های مختلف است.
 
می‌خواهیم با برون سپاری پروژه ها به نتیجه برسند
میلاد شمسی یکی از اعضای تیم استارت‌آپی «کاربِرا» در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو در خصوص حوزه فعالیت این تیم و نحوه انجام کار اظهار کرد: استارت‌آپ کاربِرا از یک سال پیش کار خود را با دانشگاه علم و صنعت آغاز کرده است؛ در حال حاظر به دنبال این هستیم تا از استارت آپ به دانش بنیان تبدیل شویم و عمده فعالیت ما در حوزه انجام پروژه است.
 
منتشر نشود //////// برون سپاری پروژ‌ها راهی برای ارتقا شرکت‌ها/ استارت‌آپ‌ها پلی ارتباطی صنعت و دانشگاه هستند
 
وی ادامه داد: در واقع ما بستری فراهم می‌کنیم تا پروژه‌ها به نتیجه نهایی برسد، به این صورت که شما یا کارفرما هستید و تعدادی طرح و پروژه در دست دارید، اما به دلایل مختلف تمایل ندارید یا فرصت کافی برای انجام آن ندارید و  یا به عنوان یک شرکت بزرگ قصد دارید روی یک پروژه بزرگ و بهتر وقت بگذارید، در نتیجه تصمیم می‌گیرید کار را برون سپاری کنید.
 
دو گروه کارفرما و مجری طرح را به یکدیگر می‌رسانیم
شمسی تصریح کرد: در مقابل افرادی هستند که به دلایل مختلف از جمله نداشتن شرکت و یا سرمایه اولیه متقاضی انجام این پروژه هستند. قطعا ارتباط گیری این دو گروه در حالت عادی کمی مشکل به نظر می‌آید، از طرفی باید کار بازاریابی از سوی متقاضیان صورت بگیرد تا بتوانند یک پروژه را انجام دهند.

وی افزود: در چنین شرایطی وجود یک سامانه می‌تواند به هر دو گروه کمک کند تا با هم لینک شده و اطلاعات اولیه را کسب کنند. در این صورت مدیر شرکت، پروژه مورد نظر را روی سامانه ثبت می‌کند و در مقابل شرکت‌ها و یا تیم‌های کوچکتر به عنوان انجام دهنده کار، پیشنهاد همکاری می‌دهند.

شمسی گفت: مدیر با توجه به رزومه و پیشنهاد دقیقی که از طریق فرم‌های طراحی شده ارائه شده، بهترین و اقتصادی‌ترین پیشنهاد را انتخاب می‌کند و طی یک پروسه با آن‌ها همکاری کرده و پروژه را انجام شده تحویل می‌گیرد.

وی اظهار کرد: البته عکس این موضوع نیز صادق است به این صورت که یک تیم انجام دهنده کار می‌تواند با تکمیل فرم‌ها زمینه و فرصت‌های کاری خود را معرفی کند تا در صورت نیاز صاحبان ایده به سراغ آن‌ها بروند.

شمسی گفت:: در واقع استارت آپ ما به دنبال این است تا فرصت‌های آزاد برای انجام پروژه را ثبت و توانایی و تخصص افراد را به صاحبان سرمایه برساند و دست این دو گروه را در دست یکدیگر قرار دهد. در این صورت علاوه بر اشتغال زایی توانسته ایم رابطه بین صنعت و دانشگاه را تقویت کنیم.
 
منتشر نشود //////// برون سپاری پروژ‌ها راهی برای ارتقا شرکت‌ها/ استارت‌آپ‌ها پلی ارتباطی صنعت و دانشگاه هستند
 
استارت‌آپ‌ها باید دیده شوند
وی اظهار کرد: برای یک شرکت استارت‌آپی دیده شدن بسیار اهمیت دارد و حضور در نمایشگاه‌های مختلف می‌تواند کمک کند تا ما به متقاضیان معرفی شویم.

شمسی بزرگترین چالش این نوع از استارت‌آپ‌ها را بازار داخل ایران دانست و گفت: بازار ایران هنوز سنتی بوده و کاری که ما انجام می‌دهیم، مدرن است در نتیجه احتمال جذب افراد در ابتدای کار مشکل خواهد بود، زیرا به سختی می‌توان تفکرات سنتی در حوزه کسب و کار را تغییر داد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: دانشگاه علم و صنعت که ما در آن قرار داریم کمک‌های بسیاری برای رشد این استارت آپ کرده است خصوصا اینکه یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه هم در تیم ما حضور دارد، اما علاوه حمایت‌های معنوی به حمایت مالی نیز نیاز داریم تا بتوانیم کار را با قدرت پیش ببریم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار