کد خبر:۷۳۰۸۰۳
در جدیدترین رتبه‌بندی؛

تعداد «دانشمندان ۱ درصد برتر» دانشگاه علم و صنعت ایران به عدد ۱۷ رسید/ افزایش ۵ برابری نسبت به ۶ سال گذشته

بر اساس آخرین اعلام نظام رتبه‌بندی بین‌المللی ESI، تعداد دانشمندان ۱ درصد برتر دانشگاه علم و صنعت ایران، نسبت به ۶ سال گذشته، بیش از ۵ برابر افزایش یافت.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بر اساس آخرین اعلام نظام رتبه بندی بین المللی ESI، تعداد دانشمندان ۱ درصد برتر دانشگاه علم و صنعت ایران نسبت به ۶ سال گذشته، بیش از ۵ برابر افزایش یافته و از تعداد ۳ نفر در سال ۲۰۱۳ به ۱۷ نفر در سال ۲۰۱۸ افزایش یافته است.

پیش از این تعداد دانشمندان ۱ درصد برتر پراستناد دانشگاه علم و صنعت ایران ۱۵ نفر بودند که در جدیدترین رتبه بندی این موسسه معتبر بین المللی، علی ملکی (عضو هیات علمی دانشکده شیمی) و اسدالله آقاجانی (عضو هیات علمی دانشکده ریاضی)، در جمع دانشمندان یک درصد برتر پراستناد دانشگاه علم و صنعت ایران مشاهده می‌شود.

گفتنی است، بر اساس رتبه بندی ESI تعداد دانشمندان ۱ درصد برتر پراستناد دانشگاه علم و صنعت ایران به ترتیب بیشترین ارجاع در هر دانشکده به شرح زیر است:

تعداد دانشمندان ۱ درصد برتر پر استناد دانشگاه علم و صنعت ایران به عدد ۱۷ رسید
گفتنی است امروزه استناد به عنوان مهمترین شاخص تعیین میزان اثرگذاری در پژوهش در سطح بین ­المللی پذیرفته شده است؛ بنابراین استناد، میزان مرجعیت علمی را بیان می‌کند.

قرار گرفتن در جمع پژوهشگران یک درصد برتر دنیا، نیازمند بکارگیری راهبرد‌ها و راهکار‌های مناسب و همچنین تلاش و پشتکار است. نگاهی به تعداد پژوهشگران یک درصد برتر کشور به نسبت کل اعضای هیات علمی کشور موید این ادعا می­باشد، اما نباید فراموش کرد که مهمترین رکن در پژوهش، مساله محوری است. در کوتاه مدت یا بلند مدت بهترین هدف برای پژوهش، تبدیل علم تولید شده به ثروت و قدرت است، بنابراین تبدیل شدن به پژوهشگر یک درصد برتر بین المللی به تنهایی نمی‌تواند هدف مناسبی باشد.

لازم به توضیح است که یکی از فرآورده­‌های کمپانی (کلاریویت آنالتیکس) آی. اس. آی ISI است که‌ای اس آی ESI پایگاه شاخص­‌های اساسی علم یا نویسندگان یک درصد برتر دنیا نیز از طریق همین فرآورده ارائه می­ شود. نویسندگان، برحسب تعداد استناد‌های دریافتی مقالات آن‌ها در رشته‌های ۲۲ گانه علم، مرتب سازی می­ شوند و یک درصد آن‌ها تحت عنوان نویسندگان یک درصد برتر انتخاب می­شوند.

علیرغم اینکه دسته بندی ۲۲ گانه ارائه شده توسط ESI بسیار کلی است، اما فعالیت­‌های یک پژوهشگر می­تواند در چند دسته­ بندی قرار گیرد. برای قرار گرفتن در مجموع پژوهشگران یک درصد برتر، شرط حداقل استناد تعیین شده است که دو ماه یکبار روزآمد می‌شود.
 
تعداد دانشمندان ۱ درصد برتر پر استناد دانشگاه علم و صنعت ایران به عدد ۱۷ رسید
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار