آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۷۵۱۸

آیت‌الله سیستانی: منتظر دیدن آثار موفقیت دولت عراق هستیم

دفتراطلاع‌رسانی مرجع عالی شیعیان در عراق در بیانیه‌ای از دیدار فرستاده ویژه سازمان ملل متحد در امور عراق با آیت‌الله سیستانی خبر داد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، دفتر اطلاع رسانی «سید علی سیستانی»، مرجعی عالی‌قدر شیعیان عراق از دیدار «یان کوبیچ»، فرستاده ویژه سازمان ملل به این کشور با وی در نجف اشرف خبر داد.

بر اساس بیانیه ای که امروز  (پنجشنبه) بعد از این دیدار منتشر شده است، آیت‌الله سیستانی در این دیدار گفت: «دولت جدید [عراق] مأموریت بزرگی دارد و ایشان منتظرند آثار موفقیت این دولت به ویژه در زمینه مبارزه با فساد، ایجاد فرصت‌های شغلی برای بیکاران، بازسازی مناطق آسیب دیده از جنگ، بازگرداندن آوارگان به مناطق خود به شیوه مناسب و تأمین خدمات ضروری به شهروندان عراقی را ببینند».

مرجع عالی شیعیان عراق همچنین طی این دیدار، بر ضرورت این نکته تأکید کردند که همکاری ائتلاف‌های سیاسی در پارلمان عراق با دولت این کشور  گام‌های واقعی در راستای بهبود اوضاع این کشور بوده است.

آیت‌الله سید علی سیستانی همچنین بر اهمیت حاکمیت عراق و عدم دخالت دیگران در امور داخلی این کشور تأکید کردند.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار