کد خبر:۷۲۷۶۵۳
حجت‌الاسلام قرائتی:

حوزه و دانشگاه پنجشنبه و جمعه هم نباید تعطیل باشد

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه موضوع تفسیر قرآن باید در بین همه اقشار جامعه تقویت شود گفت: قرآن هنوز در جامعه مهجور است.

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، حجت‌الاسلام والمسلمین محسن قرائتی شامگاه جمعه در گردهمایی مبلغان قرآن و عترت مازندران با اشاره به اینکه آیات و روایات فراوانی در مورد موضوعات اقتصادی در قرآن بیان شده است اظهار داشت: در حوزه‌های علمیه، طلبه‌ها در سال نخست باید آموزش قرآن را بیاموزند و قصص قرآنی را یاد بگیرند.

وی افزود: مهارت‌های قرآنی باید برای طلاب حوزه‌های علمیه ترویج و تبیین شود تا به جامعه سرایت پیدا کند.

این مفسر قرآنی با اشاره به اینکه حوزه و دانشگاه نباید حتی در روز‌های پنجشنبه و جمعه جز در هنگام اقامه نماز جمعه تعطیل باشد، تصریح کرد: درس واقعی حوزه‌ها باید قرآن باشد و مباحث مربوط به نهج‌البلاغه را در روز‌های تعطیل در حوزه‌ها برای طلبه‌ها تبیین شود.

قرائتی با بیان اینکه برخی موضوعات و مباحث قرآنی در حوزه‌ها باید بازنگری شود و شیوه‌های تفسیر قرآن باید از حوزه‌های علمیه تغییر یابد، گفت: حجاب و نماز هر دو واجب است، ولی نماز واجب‌تر از حجاب است، چون فرد با تعمیق در آداب نماز به حجاب خود پی می‌برد.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به اینکه روش‌های تفسیر قرآن در حوزه‌ها باید براساس نیاز‌های روز جامعه و با متد جدید تبیین شود، افزود: طلاب و روحانیون به صورت خودجوش در تفسیر قرآن و تبیین مبانی نهج‌البلاغه پیشقراول باشند.

وی با بیان اینکه مسجدی که نماز را اقامه، ولی قرآن را اقامه نکند دچار نقصان است، گفت: ادبیات فقه و اصول را طلاب در حوزه‌ها بیشتر و بهتر آموزش ببینند، ولی به موضوع تفسیر قرآن توجه ویژه داشته باشند.

قرائتی با اشاره به اینکه تعمق در آیات قرآنی سبب افزایش معلومات از موضوعات جامعه برای طلبه‌ها خواهد شد، تصریح کرد: در حوزه‌های علمیه تمام طلبه‌ها شیوه دعوت به نماز را به آحاد جامعه مطالعه کنند.

رئیس ستاد اقامه نماز کشور با بیان اینکه نقش طلاب و روحانیت در تبیین موضوعات دینی و مبانی تفسیر قرآن باید بیشتر شود تا بعد از فوت یک روحانی نبود او در جامعه احساس شود، گفت: موضوعات مربوط به مهدویت بایداز سوی علمای دینی بیشتر تبیین شود.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار