آخرین اخبار:
کد خبر:۷۲۷۷۲۶
پرونده ویژه| ازدواج دانشجویی

ابراهیمی‌نژاد: مسئولان دانشگاه علم و صنعت از ازدواج دانشجویی حمایت نمی‌کنند/۱۰۰ زوج را به مشهد می‌فرستیم

مسئول نهاد رهبری دانشگاه علم و صنعت گفت: متاسفانه رویکرد دانشگاه علم و صنعت عدم حمایت از ازدواج به معنای عدم تامین خوابگاه‌های متاهلی است؛ چرا که رویکردشان توسعه و ایجاد خوابگاه‌های متاهلی نیست.

حجت الاسلام ابراهیمی‌نژاد، مسئول نهاد رهبری دانشگاه علم و صنعت در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، پیرامون ازدواج دانشجویی در این دانشگاه گفت: ثبت نام ازدواج دانشجویی در دانشگاه علم و صنعت آغاز شده است و تعدادی نیز تا کنون ثبت‌نام کرده اند و در حال انجام است همچنین قرار است تا طبق سنوات قبل جشن ازدواج دانشجویی برای دانشجویان برقرار شود.

وی افزود: اگر مسئله بودجه در دانشگاه ما را یاری کند جشن خوبی برای زوجین برقرار خواهیم کرد. سال قبل حدود ۱۳۰ زوج از دانشگاه علم و صنعت به مشهد مقدس برای ازدواج دانشجویی سفر کردند و امسال نیز پیش بینی می‌شود حدود ۱۱۰ یا ۱۲۰ زوج دانشجو به مشهد مقدس فرستاده شوند.

ابراهیمی‌نژاد گفت: پیش از برگزاری مراسم ازدواج دانشجویی یکسری کارگاه‌هایی داریم که در دانشگاه برای زوجین دختر و پسر برگزار می‌گردد و برخی از این کارگاه‌ها مشترک و برخی جداگانه برقرار می‌شود. این کارگاه جهت آمادگی زوجین برای ورود به زندگی مشترک می‌باشد. نهاد رهبری دانشگاه علم و صنعت در زمینه معرفی دانشجویان به یکدیگر جهت ازدواج و در تشویق دانشجویان به ازدواج نیز اقدامات زیادی انجام می‌دهد، اما به صورت چراغ خاموش. همچنین تلاشی که برای کم کردن هزینه زوجین در سفر به مشهد داریم این است که رفت و آمد آن‌ها را خودمان تقبل می‌کنیم و هدیه نقدی کوچکی را به آن‌ها اهدا می‌کنیم.

مسئول نهاد رهبری دانشگاه علم و صنعت پیرامون خوابگاه‌های متاهلی گفت: متاسفانه رویکرد دانشگاه علم و صنعت عدم حمایت از ازدواج به معنای عدم تامین خوابگاه‌های متاهلی است؛ چرا که رویکردشان توسعه و ایجاد خوابگاه‌های متاهلی نیست. دانشگاه حدود ۳۰ الی ۴۰ سوئیت متاهلی دارد که به دلیل تقاضای زیاد دانشجویان متاهل و از طرفی عدم رسیدگی به آن‌ها کفاف زندگی متاهلان دانشگاه را نمی‌دهد.

وی افزود: من به عنوان مسئول نهاد رهبری خیلی تلاش کردم تا بتوانم برای احیای خوابگاه‌های متاهلی کاری انجام دهم. برای مثال دانشگاه زمین‌های چند هکتاری دارد که با وجود خیرین می‌توان آن‌ها را تبدیل به خوابگاه‌های متاهلی ۳۰، ۴۰ متری کرد در این باره نیز پیش‌تر با مسئولان صحبت داشته‌ام. در مقام گفتار همه موافق هستند؛ اما در مقام عمل خیر. در حقیقت سیاست وزارتخانه جهت توسعه جدی خوابگاه‌های متاهلی نبوده است و دانشگاه نیز این موضوع را چندان جدی نگرفته است.

حجت الاسلام ابراهیمی‌نژاد گفت: در هر روز حدود دو یا سه مراجعه از دانشجویان متاهلی داریم که با وجود تمام سختی‌های زندگی اقدام به ازدواج کردند، اما سرپناهی برای زندگی ندارند. یکی از آرزو‌های من این است که بتوانیم برای دانشجویان متاهل خوابگاه‌های متاهلی بسازیم؛ چرا که پتانسیل این موضوع حداقل در دانشگاه ما وجود دارد. این جزو درد‌های ماست و ما می‌خواهیم که دانشجو حداقل در دوران دانشجویی خود سرپناهی برای زندگی اش داشته باشد؛ اما متاسفانه در رابطه با این گونه مسائل ما نه سر پیاز محسوب می‌شویم و نه ته پیاز. متاسفانه بسیاری از تصمیماتی که در اتاق‌های دربسته گرفته می‌شود هیچ پیوست فرهنگی برخی از آن‌ها ندارد و ما حرف آن را می‌شنویم غصه اش را می‌خوریم و پاسخگو به چیزی که قبول نداریم باید باشیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار