وزیر بهداشت گفت: یکی از مهمترین گرفتاریهای مردم این است که امنیت روحی و روانی آنها به شدت از بیرون و داخل توسط برخی افراد ماجراجو هدف گرفته میشود، لذا همه باید به ارتقای فرهنگ سلامت کمک کنند.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سیدحسن هاشمی در یکصدمین جلسه شورای فرهنگ سلامت و اولین جلسه کارگروه ملی ارتقای فرهنگ سلامت که با حضور وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ستاد وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار داشت: تصویب سند ملی ارتقای فرهنگ سلامت و عضویت وزارت بهداشت در شورای فرهنگ عمومی کشور را تبریک میگویم و از مقام معظم رهبری تشکر میکنم که این فرصت را فراهم کردند تا برنامههای معاون و معاونت اجتماعی وزارت بهداشت استمرار داشته باشد و امیدواریم بتوانیم در این حوزه، عملا اثرگذار باشیم.
وزیر بهداشت تصریح کرد: کار کردن در حوزه فرهنگ، سخت و در حوزه فرهنگ سلامت به شدت مورد نیاز است و مشکلی است که همه روزه آن را در زندگی فردی و اجتماعی احساس میکنیم.
هاشمی یادآور شد: قبل از این جلسه، در نشست شورای عالی بیمه سلامت حضور داشتیم که باید از مردم در زمان بیماری حمایت کند. این جلسه پرچالش بود، زیرا تقاضاها متعدد، متکثر و اکثرا منطقی است، اما منابع محدود است و راهکار آن، توجه بیشتر به پیشگیری است و یکی از راههای پیشگیری از بیماری ها، ارتقای فرهنگ سلامت مردم است.
وزیر بهداشت یادآور شد: شورای فرهنگ سلامت با وجود نمایندههای مختلفی که از نهادهای مختلف در آن حضور دارند میتواند در ارتقای فرهنگ سلامت موثر باشد. البته مردم نیز باید مراقب سلامتی خود باشند و امیدواریم که راهکارهایی که در این شورا مطرح میشود، مورد توجه دستگاههای اجرایی باشد.
هاشمی تاکید کرد: یکی از مهمترین گرفتاریهای مردم این است که امنیت روحی و روانی آنها به شدت از بیرون و داخل توسط برخی افراد ماجراجو هدف گرفته میشود، لذا همه باید به ارتقای فرهنگ سلامت کمک کنند و اطمینان دارم که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که متولی اصلی این حوزه است، از هیچ کمکی دریغ نخواهد کرد.