حسین عسگریها، دبیر جامعه اسلامی دانشگاه ارومیه در گفتگو با خبرنگار دانشگاه ارومیه گفت: هدف اصلی جامعه اسلامی دانشجویان تربیت نیروی تراز انقلاب اسلامی است. همچنین تعمیق فرهنگ و معارف اسلامی، رشد بینش سیاسی و انقلابی و تقویت روحیه مسئولیت پذیری از اهداف دیگر این تشکل است و برنامههای ما در طول ترم هم در همین مسیر هست.
عسگریها با اشاره به اقداماتی که در ترم جاری برای جذب دانشجویان انجام گرفته است، گفت: برگزاری ستاد استقبال از دانشجویان ورودی جدید و مراسم معارفه دانشکدهای و ارتباط گیری هرچه بیشتر و بهتر با دانشجویان ورودی جدید و در وهله اول برای آشنایی با فضای دانشگاه و کمک به حل مسائل آموزشی و سپس آشنایی و ترغیب و تشویق به فعالیت در تشکل جامعه اسلامی از اقدامات صورت گرفته در رابطه است.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه ارومیه با اشاره به برنامه انجام شده در طول ترم جاری مطرح کرد: برگزاری مسابقه کتابخوانی با کتابهایی که به صورت کاملا محتوای انقلابی انجام شد که در این مسابقه کتابهایی مانند حیفا و دفترچه نیم سوخته یک تکفیری و حجره پریا نوشته حداد پور جهرمی و رویای نیمه شب و نامیرا انتخاب شده بود.
وی گفت: بنا به نیاز دانشگاه و آشنایی دانشجویان دختر با حقوق خود در اسلام و دفاع از آن و حذف حقوق پیشنهادی که توسط جریان مختلف وارد فرهنگ ما شده و به ضرر همه زنان و دختران میباشد کارگاه «زن و بازیابی هویت حقیقی» در تاریخ ۱۴ آذر ماه برگزار میشود.
این فعال دانشجویی در ادامه خاطرنشان کرد: برنامه دیگری که بنا به نیاز دانشگاه انجام میشود سخنرانی استاد سعید عزیزی با موضوع روابط دختر و پسر است و همچنین به مناسبت روز دانشجو برنامهای با حضور یکی از سخنران سیاسی برگزار خواهد شد.
عسگریها تاکید کرد: نکته دیگری در مورد انجمن دانشجویان ایران اسلامی باید بگویم اینکه بنا به حکمی که این تشکل برای زیر پا گذاشتن قوانین و همچنین توهین و بی احترامیهایی که در مراسم ۱۶ آذر سال پیش داشته است نمیتواند امسال برنامه سالنی داشته باشد و طبیعتا امسال برنامه ۱۶ آذر توسط انجمن ایران اسلامی برگزار نخواهد شد.
وی در ادامه افزود: البته اعضای این تشکل سعی دارند با توصیههایی که از مسئولین خارج از دانشگاه برای هیئت نظارت بر تشکلها در دانشگاه ارومیه میگیرند سعی دارند که این قانون را زیر پا بگذارند و در رای هیئت نظارت تاثیر گذار باشند. ما نیز فعلا هیچ اقدامی در این زمینه انجام نمیدهیم و اخبار هیئت نظارت را رصد میکنیم و منتظر هستیم که ببینیم چه اتفاقی میافتد.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه ارومیه با اشاره به نقد پذیری تشکلهای دانشجویی تاکید کرد: هر فعالیتی از طرف تشکلها انجام میشود ممکن است مورد انتقاد قرار بگیرد تنها راه فرار از انتقاد فعالیت نکردن است. انتقاد میتواند وسیله سنجش مهم بودن فعالیت یا بی اثر بودن آن تلقی شود. اگر از تشکلی، نهادی یا مجموعهای انتقاد شد میتوان نتیجه گرفت که رکود در آن مجموعه حاکم نیست و این به خودی خود ارزشمند است.
این فعال دانشجویی اظهار داشت: انتقاد پذیری فرصتی برای اصلاح است. گاهی حتی در انجام یک فعالیت نیاز به انتقاد حس میشود و برای این که کم و کاستیهای کار خود را بفهمیم مجبوریم فعالیتها را در معرض نظر کارشناسان قرار دهیم. این کار باعث میشود به نقاط ضعف و قوت کار پی ببریم و این نه تنها بد نیست بلکه به پیشرفت کار کمک میکند.
عسگریها خاطر نشان کرد:، اما گاهی دیده میشود که به اسم انتقاد شروع به تخریب میکنند. هدف انتقاد اینها نیست. همان طور که مقام معظم رهبری فرمودند: هدف از انتقاد برطرف کردن عیب است ممکن است این هم به نظر شنونده تلخ باشد، اما این تلخی، تلخی گوارایی است.
این فعال دانشجویی یا آورشد: انتقاد از روی دلسوزی نشانههایی دارد. نشانه دلسوزانه بودن انتقاد این است که وقتی انسان انتقاد را بیان میکند، نقطه قوت را هم در کنار نقطه ضعف بیان کند تا معلوم شود که بنای نظر شخصی و انتقام گیری ندارد.
دبیر جامعه اسلامی دانشگاه ارومیه تصریح کرد: مهترین حقی که برگردن انتقاد شونده است این است که از انتقاد عصبانی نشود نترسد و نا امید نشود و صدر داشته باشد و از انتقاد برای اصلاح امور استفاده کند.
وی تاکید کرد: مهمترین حقوقی که بر انتقاد کننده است این است که باید توجه داشته باشد که انتقاد باید سازنده و از روی دلسوزی باشد و باعث تضعیف طرف مقابل نشود و همچنین انتقاد صحیح و عاقلانه و منصفانه باشد و توجه داشته باشد که انتقاد خدمت است و تخریب خیانت است.